Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 16.09.2019. 00:00:00

S Telemachovimi družinskimi popusti prihranite do 288 EUR!

Z družinskimi popusti na mobilne pakete VEČ se lahko povežete štirje člani vaše družine! Vsak od njih lahko izbere paket po svoji meri, povezane storitve pa vsem članom prinašajo nižjo mesečno naročnino in visok letni prihranek.


Pri Telemachu kot prvi v Sloveniji omogočamo tovrstno povezovanje uporabnikov in posledično nižjo mesečno naročnino ob nespremenjeni vsebini mobilnih paketov VEČ. Ker uporaba mobilne telefonije postaja neizbežen vsakdan vseh generacij, so družinski popusti na pakete VEČ idealna priložnost za povezovanje in s tem nižanje stroškov mesečne naročnine.Več vas je, več prihranite


Več družinskih članov pomeni več popusta pri mesečni naročnini. Povežejo se lahko do štirje člani, ki imajo enako stalno prebivališče.


V primeru povezanih štirih članov je paket NAJVEČ, ki omogoča neomejeno uporabo prenosa podatkov in komuniciranje, na voljo že za zgolj 16 evrov mesečne naročnine. Paket ŠE VEČ je pri povezovanju štirih članov na voljo za 13 evrov na mesec, za paket VEČ pa je treba v tem primeru na mesec odšteti 5 evrov. Seveda pa lahko izberete katerokoli kombinacijo paketov, ki najbolj ustreza potrebam in željam vaše družine.Pripravili smo tudi odlično ponudbo mobilnih telefonov po izjemnih cenah, ki so namenjeni vsem generacijam, zahtevnim in manj zahtevnim uporabnikom.