Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

S Telemachom spretni na parketu in varni na spletu S Telemachom spretni na parketu in varni na spletu S Telemachom spretni na parketu in varni na spletu S Telemachom spretni na parketu in varni na spletu

S Telemachom spretni na parketu in varni na spletu

Nazaj na Novosti
People

| 30.06.2019. 22:00:00

S Telemachom spretni na parketu in varni na spletu

Pri Telemachu smo kot ponosni pokrovitelj slovenskega športa tudi letos pripomogli k uspešno izvedenemu Košarkarskem kampu Gorana Dragića in s tem pomembno prispevali k spodbujanju telesne dejavnosti otrok. Na šestem košarkarskem kampu, ki je potekal med 23. in 29. junijem na Rogli, smo letos prvič izvedli tudi delavnico Varen na spletu, varen v svetu, na kateri smo otrokom predali nova znanja in veščine varne rabe interneta.
Na Rogli se je uspešno odvil že šesti Košarkarski kamp Gorana Dragića, ki mu ljubkovalno rečemo tudi Gogi kamp. Mladi košarkarski nadobudneži so pod vodstvom profesionalne športne in animacijske ekipe izpopolnjevali svoje košarkarske sposobnosti, razvijali športni duh ter spoznavali moč timskega dela in pomen zdravega načina življenja. Nepozabno športno doživetje so dopolnjevale tudi številne druge zanimive in poučne vsebine.
Ena takšnih je interaktivna delavnica Varen na spletu, varen v svetu, ki smo jo letos prvič vključili v program kampa. Mladi košarkarji so se zahtevne tematike lotili na zabaven način z ogledom izseka filma Gajin svet, iz katerega se je razvil pogovor o nepravilni rabi interneta ter o njegovih pasteh. Na to tematiko so udeleženci izdelali tudi plakate in se naučili ustvariti varno geslo.
»Veseli me, da naš dolgoletni partner Telemach ne pomaga samo pri izvedbi kampa, temveč pomaga tudi pri obogatitvi dodatnega programa za udeležence. Izjemno pomembno se mi zdi, da lahko mlade opozorimo na vse nevarnosti, ki jih lahko prinaša uporaba modernih tehnologij. Tudi sam sem z zanimanjem prisluhnil delavnici in dobil nekaj novih idej, na kaj vse moram opozoriti tudi moje otroke,« pa je o izkušnji povedal Goran Dragić.