Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 08.01.2020. 00:00:00

S februarjem v Telemachovi programski shemi dodani štirje novi TV programi

Telemach bo 3. februarja svoje digitalne programske sheme obogatil s štirimi novimi programi. Med njimi bo tudi en, ki bo prvič v Sloveniji na voljo pri Telemachu. HD Cinestar TV 2, Home & Garden TV, Tržič TV (Hokej TV) in Mediaset Italia bodo tako s februarjem v vaš dom prinesli še več zabave in druženja.


Program, ki bo na slovenskem trgu kot prvi na voljo pri Telemachu in uvrščen že v začetno digitalno shemo, je Cinestar TV 2.


Poskrbel bo za še več zabave in filmske napetosti in predvajan v visoki ločljivosti HD. 24 ur na dan bo ponujal filme in filmske uspešnice, dokumentarne filme, novice iz sveta filma, ekskluzivne reportaže iz snemanj in ostale vsebine, primerne za vse starostne skupine. Vsi filmi bodo imeli slovenske podnapise, nekateri animirani otroški filmi pa bodo sinhronizirani.


Home & Garden TV prihaja iz skupine Discovery programov, ki ima v državah, kjer se trenutno že predvaja, zelo dobro gledanost, saj je primeren za celotno družino. Z njim v vaš dom prihajajo nasveti, kako prenoviti, obnoviti, opremiti dom, kupiti ali prodati stanovanje ter uporabiti različne materiale pri delu doma, vsebine pa bodo na voljo v visoki ločljivosti HD.


Telemach sočasno v digitalno shemo dodaja tudi program Tržič TV (Hokej TV), ki bo v HD kakovosti ravno tako na voljo v začetni shemi. Program predvaja vsebino mesta Tržič in njegove širše okolice, ljubitelji hokeja pa lahko na njem v živo spremljajo tekme Alpske lige, kjer igrata tudi slovenska kluba SŽ Olimpija Ljubljana in Sij Acroni Jesenice, tekme mednarodne hokejske lige IHL in srečanja državnega prvenstva v članski ter mlajših kategorijah.


Program Mediaset Italia, ki velja za enega najbolj gledanih komercialnih italijanskih programov, pa Telemachovim naročnikom omogoča spremljanje najbolj gledanih italijanskih televizijskih showov, razvedrilnih in zabavnih vsebin tudi v Sloveniji. Program Mediaset Italia bo na voljo v razširjeni programski shemi.


Zelo priljubljeni program Discovery Channel, ki so ga Telemachovi naročniki do sedaj lahko spremljali v SD kvaliteti, pa bo poslej na voljo v visoki ločljivosti – HD.


Želimo vam veliko užitkov ob spremljanju novih televizijskih vsebin!