Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 16.03.2021. 23:00:00

Pripravite se, prihaja Aleksander Jugoslovanski!

Na svoj račun boste tokrat prišli vsi ljubitelji zgodovinskih dram. Pred zaslone vas bo v kratkem prikovala napeta serija Aleksander Jugoslovanski, ki si jo Telemachovi uporabniki lahko ogledate na en mah.
Od 17. marca dalje boste lahko spremljali celotno sezono nove serije Aleksander Jugoslovanski režiserja Zdravka Šotra in produkcije United Media. Zgodovinska drama, posneta po romanu Vuka Draškovića, govori o življenju, vladavini in zgodovinski vlogi Aleksandra I. Karađorđevića. Serija zajema obdobje od nastanka Kraljevine SHS pa vse do atentata na Aleksandra v Marseillu leta 1934. V vlogi kralja se je pomeril Ljubomir Bulajić, kraljico je odigrala Marija Tamara Aleksić, v vrhunski igralski ekipi pa so se znašli še Irfan Mensur, Petar Strugar, Branislav Lečić, Žarko Laušević, Voja Brajović, Nikola Kojo, Anica Dobra in mnogi drugi.
Kako si ogledati celotno serijo?
Telemachovi uporabniki si lahko serijo ogledate na platformi EON, D3 ali Total TV (aplikacija EON). Storitev stane 9,90 EUR, aktivirate pa jo lahko na portalu Moj Telemach ali s klicem v kontaktni center. Celotna sezona serije je na voljo za ogled 30 dni od trenutka, ko je storitev aktivirana. Za vse, ki serije raje spremljate na bolj tradicionalen način, bo od 15. marca vsak ponedeljek ob 21.00 na programu Nova S na sporedu nova epizoda. Udobno se namestite in uživajte v napetem zgodovinskem spektaklu!