Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 05.05.2020. 00:00:00

Priporočamo vam zanimive igrane in dokumentarne serije, ki maja prihajajo v Video klub

Pokukajte v svet newyorških visokih financ, v katerem se odvija borba med dvema vplivnima moškima. Peta sezona serije HBO Milijarde (Billions) spremlja kompleksno dramo spopada, v katerem sta se znašla izjemni mogotec investicijskih skladov Bobby 'Axe' Axelrod (igra ga Damian Lewis) in drzni državni pravobranilec Chuck Rhoades (Paul Giamatti). Moška igrata nevarno igro na vse ali nič z vložki, ki se štejejo v milijardah.


V katalog AMC na začetku maja prihaja dokumentarna serija Hip-hop skladbe, ki so pretresle Ameriko. Serija raziskuje vpliv posameznih hip-hop skladb na ameriško glasbo in kulturo in bo skozi šest epizod preučila šest legendarnih skladb te glasbene zvrsti. Umetniki, producenti, kritiki in novinarji bodo predstavili svoje poglede na pogoje, v katerih so te skladbe nastale, in njihov pomen za nadaljnji razvoj ameriške glasbe in kulture.


Serija Zlo, ki bo 4. maja dodana v katalog Pickbox Now, prikazuje zanimiv trk med znanstvenimi in verskimi pristopi k odkrivanju izvora zla in nerazložljivih pojavov. Serija spremlja Kristen Bouchard (Katja Herbers), forenzično psihologinjo, ki v razočaranju nad pravosodnim sistemom združi moči z duhovnikom Davidom (Mike Colter) in gradbenikom Benom (Aasif Mandvi). Ekipa pod okriljem katoliške cerkve razkriva nepojasnjene skrivnosti, domnevne čudeže ter demone in duhove. Kristen je prepričana, da lahko z logiko in znanstvenim znanjem razkrije vsako skrivnost, dokler ne spozna Lelanda Townsenda (Michael Emerson), peklenskega moža, ki izžareva zlo in grozi Kristen ter njenim hčerkam.


Maja v Video klubu uživajte v teh in številnih drugih serijah in filmih.