Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 13.09.2023. 13:25:08

Prihaja iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro

iPhone 15 Pro je prvi iPhone, ki ima dizajn iz titana oziroma uporablja enako zlitino, ki jo vesoljska plovila uporabljajo za misije do Marsa.

Glavna kamera s 48 MP je bolj napredna kot kadarkoli prej, zajema fotografije z izjemno visoko ločljivostjo in novo ravnjo podrobnosti in barv.

iPhone 15 Pro še vedno zagotavlja neverjetno celodnevno življenjsko dobo baterije.

iPhone 15

Glavna kamera snema v super-visoki ločljivosti, zato je zdaj lažje kot kadarkoli prej zajeti izjemne fotografije z neverjetnimi podrobnostmi - od hitrih posnetkov do osupljivih pokrajin.

Celodnevna življenjska doba baterije. Za vse stvari, ki jih želiš še naprej početi.

A16 Bionic procesor poganja vse vrste naprednih funkcij, kot je računalniška fotografija, ki se uporablja za fotografije z 24 MP in portrete naslednje generacije. Zvočna izolacija za telefonske klice. Vrhunske zmogljivosti za grafično intenzivne igre. Vse z neverjetno učinkovitostjo, ki pomeni res dolgo življenjsko dobo baterije.

Novi priključek USB-C ti omogoča polnjenje tvojega Maca ali iPada s istim kablom, ki ga uporabljaš za polnjenje iPhonea 15. Lahko celo uporabiš iPhone 15 za polnjenje Apple Watcha ali AirPods.

Watch Ultra 2

Poganja jo revolucionarni čip iz serije 9. Najsvetlejši Apple zaslon doslej. Najnatančnejši GPS v športni uri.

Watch serija 9

Naš najmočnejši čip v Apple Watchu do sedaj. Čaroben nov način uporabe ure, brez dotikanja zaslona. Zaslon ki je dvakrat svetlejši.