Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 01.07.2020. 00:00:00

Premiere serij in filmske uspešnice v Video klubu vas bodo julija osvežile

Julij je mesec dobre zabave, v kateri lahko z novimi vsebinami v našem Video klubu uživate, tudi če ostanete doma.


Od 13. julija si lahko v katalogu Pickbox Now premierno ogledate serijo V temi o slepi dvajsetletnici Murphy, ki se pogosto vdaja alkoholu, cigaretam in razvratu. Njen najboljši prijatelj je najstnik Tyson, ki kljub svoji dobroti in inteligenci na ulici prodaja drogo. Ko Murphy odkrije Tysonovo truplo, se ji življenje postavi na glavo in naprej jo žene le še odločitev, da odkrije, kaj se je zgodilo njenemu najboljšemu prijatelju.


Katalog HBO OD bo od 18. julija bogatejši za izjemno filmsko uspešnico Izzivalca, v kateri glavne vloge igrata oskarjevca Matt Damon in Christian Bale. Gre za resnično zgodbo o dveh odpadnikih, ki sta s skupnimi močmi presenetila strokovno javnost in oboževalce avtomobilskih dirk. Film pripoveduje o sodelovanju med ameriškim oblikovalcem avtomobilov Carollom Shelbyjem in britanskim voznikom Kenom Milesom, ki sta se s skupnimi močmi borila proti vmešavanju korporacij in osebnim demonom, da bi v sredini šestdesetih let prejšnjega stoletja ustvarila povsem nov avtomobil, s katerim bi izzvala dolgoletnega zmagovalca svetovnega prvenstva Francije v Le Mansu - Ferrarija.


Film Paradise Hills boste lahko v katalogu Cinestar Premiere Plus gledali od 23. julija dalje.


V provokativnem režijskem prvencu Alice Waddington, se mlada Uma (Emma Roberts) nekega dne prebudi v prvorazredni ustanovi na samotnem sredozemskem otoku, ki jo vodi Vojvodinja (Milla Jovovich) in kamor bogataške družine pošiljajo svoje hčerke, da postanejo popolne različice samih sebe. Skozi prilagojene metode, kamor sodijo tudi bonton, vokalne tehnike, lepotni tretmaji, gimnastika in omejena prehrana, vse telesne in čustvene pomanjkljivosti odstranijo v dveh mesecih.  Medtem pa Uma hitro ugotovi, da se za vso to lepoto skriva temačna skrivnost. Začne se dirka s časom, ko Uma in njene prijateljice poskušajo pobegniti.


Naj se vaše počitnice začnejo z dobrim filmom ali serijo v našem Video klubu!