Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Predstavljamo ponudbo za najmlajše VEČ IMAM! Predstavljamo ponudbo za najmlajše VEČ IMAM! Predstavljamo ponudbo za najmlajše VEČ IMAM! Predstavljamo ponudbo za najmlajše VEČ IMAM!

Predstavljamo ponudbo za najmlajše VEČ IMAM!

Nazaj na Novosti
People

| 06.06.2019. 00:00:00

Predstavljamo ponudbo za najmlajše VEČ IMAM!

Otroci se boste razveselili brezskrbnega komuniciranja, ki vam že za 10 EUR na mesec prinaša neomejena sporočila in 15 GB prenosa podatkov. Nove mobilne ponudbe VEČ IMAM pa boste veseli tudi starši, ki pri porabi prenosa podatkov ne boste imeli nobenih dodatnih stroškov, saj se v primeru presežene količine pri Telemachu ta ne zaračunava dodatno, temveč se hitrost prenosa zgolj upočasni.


Telemach je predstavil novo mobilno ponudbo za otroke, stare med 6 in 15 leti, ob kateri bodo najmlajši uporabniki mobilnih telefonov popolnoma varni, vi pa brez skrbi. VEČ IMAM že za skromnih 10 evrov na mesec nudi 15 GB prenosa podatkov doma in 4,3 GB v gostovanju v EU. Poleg tega omogoča tudi neomejene klice v omrežju Telemach, neomejena sporočila doma in v gostovanju ter neomejeno uporabo brezplačnih WiFi-omrežij UNIFI in UNIFI TRAVEL. Da bo lahko vaš otrok brez dodatnih stroškov surfal na najbolj priljubljenih telefonih, so pri Telemachu pripravili še privlačno ponudbo mobilnikov.


Preverite tudi ponudbo hudih telefonov, ki so idealna kombinacija z mobilno ponudbno VEČ IMAM:


HUAWEI P30 Lite + brezžične slušalke Freebuds 
15,00 €/mesec v paketu VEČ


HUAWEI Y7 2019 
9,00 €/mesec v paketu VEČ


SAMSUNG Galaxy A40 
11,00€/mesec v paketu VEČ


SAMSUNG Galaxy J4+ 
8,00 €/mesec v paketu VEČ


Več o ponudbi na povezavi.