Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 07.08.2020. 00:00:00

PREDNAROČILO: Prišla je najzmogljivejša serija Samsung Note doslej!

Serija Galaxy Note20 vključuje dva pametna telefona, ki ju lahko prednaročite do 20. 8. 2020, ob tem pa, ob registraciji* v aplikaciji Samsung Members, prejmete privlačni darili.


Galaxy Note20 Ultra5G je zasnovan za vse ljubitelje serije Note, ki želijo več zmogljivost in storilnosti, Galaxy Note20 pa je kot nalašč za vse uporabnike, ki želijo vsak trenutek svojega časa izkoristiti bodisi za delo bodisi za igro. Oba pametna telefona izboljšujeta učinkovitost, zato vam bo ostalo več časa, da ostanete povezani s svojimi najbližjimi.


Serija pametnih telefonov Galaxy Note20 vam z novim pisalom S Pen in aplikacijo Samsung Notes zagotavlja še boljšo uporabniško izkušnjo. Poleg tega vam dolgoletno tesno sodelovanje družb Samsung in Microsoft omogoča, da vaš Galaxy Note20 pametni telefon brez težav povežete z operacijskim sistemom Windows.


Partnerstvo družbe Samsung in Microsoft pa ne pomeni samo višje storilnosti, temveč obenem nudi še več zabave. Serija pametnih telefonov Galaxy Note20 dviguje izkušnjo igranja iger na novo raven ter vključuje najboljše zmogljivosti, povezljivost in zaslon doslej.


Oba telefona iz serije sta opremljena z naprednimi orodji za osupljive fotografije in videoposnetke, nudita pa tudi številne možnosti večopravilnosti.


Ob prednaročilu Galaxy Note20 Ultra 5G, ki vam je v paketu NAJVEČ na voljo za 46,83 EUR mesečno, lahko prejmete tudi slušalke Galaxy Buds Live mistično bronaste barve, Galaxy Note20 pa si lahko v paketu NAJVEČ izberete za 33,83 EUR mesečno. Ob naročilu pa lahko prejmete slušalke Galaxy Buds+ bele barve.Bodite pred drugimi in novi telefon Note20 izberite že sedaj! Ob privlačnih darilih izkoristite tudi spletno akcijo 3 mesece brez naročnine za nova naročniška razmerja.* Za slušalke Galaxy Buds+ ali Buds Live se morate registrirati do 13. 9. 2020.Preverite ponudbo