Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 22.09.2021. 22:00:00

Praznujemo 6 let mobilnih paketov VEČ!

Telemachovi najbolj prodajani mobilni paketi VEČ nas razveseljujejo že šesto leto in še danes veljajo za enostavne, transparentne in vsebinsko bogate, po dostopni ceni. Zasnovani so na prenosu podatkov in delujejo na najsodobnejšem mobilnem omrežju.
Nenehno jih bogatimo, da lahko uživate v brezskrbni komunikaciji in pripravljamo privlačne ponudbe za vsakogar. Posodobitev so vedno deležni tako obstoječi kot tudi novi naročniki.
Z zadnjo nadgradnjo vsi paketi vključujejo neomejeno količino klicev in sporočil SMS, dostop do omrežja 5G brez omejevanja hitrosti, v paketih VEČ in ŠE VEČ pa smo povečali tudi količino prenosa podatkov. Paket VEČ jih ima tako po novem na voljo 5 GBpaket ŠE VEČ 80 GBpaket NAJVEČ pa še naprej prednjači z neomejenim prenosom podatkov.
V paket NAJVEČ ostaja brez doplačila vključena tudi glasbena platforma TIDAL Premium, za vse uporabnike, ki do 30. septembra 2021 sklenejo novo ali podaljšajo obstoječe naročniško razmerje za paket VEČ ali ŠE VEČ, pa je brezplačna uporaba te storitve na voljo promocijsko, za 24 mesecev.
Ob praznovanju šeste obletnice paketov VEČ smo za vas pripravili posebne ugodnosti. Šestih odličnih telefonov po izjemni ceni ali pa super popust na naročnino na vse pakete VEČ.
Akcija traja le 6 dni, do 28. septembra, zato jo zgrabite še pravi čas.