Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 04.12.2019. 00:00:00

Prazniki v Video klub prinašajo nove serije in filme

Božični in novoletni prazniki so čas, ki ga družine preživijo skupaj, in takrat so kakovostni filmi prava čarovnija, s katerimi praznično vzdušje postane resnično popolno.


Pravi čarobni dotik prinaša katalog HBO, ki bo decembra bogatejši za osem filmov o Harryju Potterju, ki so bili po knjigah avtorice J. K. Rowling posneti v obdobju desetih let.


V katalog Nova S Play je 8. novembra prispela dolgo pričakovana druga sezona priljubljene serije Sence nad Balkanom. Gre za originalno produkcijo United Media, ki jo je ustvaril Dragan Bjelogrlić. Serija je na voljo v katalogu Sence nad Balkanom 2.


Če so vam bile všeč romantične komedije Načrtovalka porok z Matthewom McConaugheyjem, Zgodilo se je na Manhattnu in Tašča, da te kap, v katerih ima glavno vlogo Jennifer Lopez, boste nad tem filmom navdušeni! Film Zdaj ali nikoli bo na voljo v katalogu Cinestar Premiere Plus in govori o Mayi (Jennifer Lopez), trgovki, ki povsem spremeni svoj način življenja in navade, da dokaže, da naziv in diploma nista vse, če želimo v življenju uspeti.