Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 27.11.2019. 23:00:00

Praznična mobilna idila s posluhom za darila

Najhitreje rastoči mobilni operater je za obstoječe in nove naročnike mobilnih storitev pripravil posebno decembrsko ponudbo, s katero prihranite do 250 evrov. Poleg mobilnega paketa in telefona vas po posebnih prazničnih cenah čaka še trendovska dodatna oprema kot so dron, pametna ura, GoPro kamera, brezžične slušalke in še več.
Ljubljana, 28. november 2019 – Veseli december, mesec obdarovanj, je pred vrati, misli pa nam že uhajajo k številnim obdarovanjem. Skozi ves december, do vključno 6. januarja 2020, lahko pri Telemachu izbirate med privlačno ponudbo, s katero boste zagotovo razveselili svoje najbližje in v njihovo življenje vnesli ogromno mero zabave.
Novi in obstoječi naročniki ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja na pakete VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ namreč prejmete posebne ugodnosti pri nakupu telefona, poleg tega pa lahko izbirate tudi med decembrskimi cenami Samsungove ali Huaweijeve pametne ure, Xiaomi dronabluetooth zvočnika in nadzorne kamere, Huawei brezžičnih slušalk ali GoPro Hero8 kamere.
V posebni akciji so na voljo priljubljeni mobilni telefoni znamk Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi in LG, a le do razprodaje zalog, zato velja pohiteti in si kopico zabave zagotoviti že v začetku decembra. Ob izbiri paketa NAJVEČ si pri Telemachu zagotovite tako rekoč neomejeno komuniciranje, saj poleg neomejene količine klicev in SMS sporočil paket prinaša tudi neomejeno količino prenosa podatkov.