Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 04.06.2020. 00:00:00

Pozdrav poletju z novimi privlačnimi vsebinami v Video klubu

Začetek poletja prinaša nove uspešnice, ki vam bodo na voljo v našem Video klubu.


Od 1. junija si lahko vsi ljubitelji hitrosti, dobrih avtomobilov in istoimenske kultne video igre v katalogu CineStar Premiere Plus ogledajo uspešnico Need for Speed: Želja po hitrosti. V tem adrenalinskem filmu se zaplet vrti okoli uličnega dirkača Tobeyja Marshalla (Aaron Paul iz serije Breaking Bad), ki sodeluje v dirki prek celotnih ZDA, da bi se tako maščeval nekdanjemu poslovnemu partnerju, ki mu je naprtil krivdo za smrt najboljšega prijatelja. Film proslavlja kulturo avtomobilističnih filmov iz šestdesetih in sedemdesetih let prejšnjega stoletja, v njem pa se pojavijo najbolj zveneče znamke sodobnih športnih avtomobilov, med katerima sta McLaren P1 in Koenigsegg Agera R.


V katalogu Pickbox Now si lahko od junija dalje ogledate novo sezono serije Kondor. V drugi sezoni Joe Turner (Max Irons) še naprej tava po Evropi in pri tem pazi, da ne bi razkril svoje identitete in kogarkoli postavil v nevarnost. Kljub temu ga dohiti preteklost v podobi skrivnostnega ruskega posebnega agenta, ki trdi, da dela za strica Boba. Agentovo življenje je v nevarnosti in v zameno za svojo svobodo je pripravljen razkriti identiteto ruskega vohuna v agenciji CIA. Zahteva, da mu Joe pomaga, in ga ob tem prisili, da se sooči z življenjem, za katerega je mislil, da ga je pustil za seboj.


Premiero serije Perry Mason, ki temelji na likih iz domišljije pisatelja Erla Stanleyja Gardnerja, si boste lahko v katalogu HBO OD ogledali od 22. junija dalje. Ta drama spremlja začetek zgodbe junaka Perryja Masona, legendarnega ameriškega odvetnika, ki ga igra Matthew Rhys. Ko na njegovi mizi pristane primer desetletja, Masonovo neutrudno iskanje resnice razkrije pokvarjeno mesto in morda celo pot do odrešitve za samega sebe.


Poletje je čas za užitke. Udobno se namestite in si oglejte nekaj iz nove privlačne ponudbe v Video klubu.