Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 15.02.2021. 23:00:00

Postali smo vodilni ponudnik fiksnega interneta

Pri Telemachu smo že nekaj časa vodilni ponudnik televizije in hkrati tudi najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji, ob koncu preteklega leta pa smo dosegli še en pomemben mejnik, saj smo prevzeli prvo mesto tudi med ponudniki storitev fiksnega interneta. Podatki Agencije za komunikacijska omrežja in storitve (AKOS) iz 21. decembra 2020 namreč kažejo, da imamo na tem področju sedaj že 29,8-odstotni tržni delež. S tem se uvrščamo med le nekaj ponudnikov v Evropi, ki so po tržnem deležu prehiteli državne operaterje.
Informacijsko-komunikacijska tehnologija se razvija z izjemno hitrostjo, brez dostopa do interneta si življenja že vrsto let ne moremo več predstavljati. Razmere, ki so nastale kot posledica koronavirusa, pa so uporabo spleta in proces digitalizacije še dodatno pospešile. Obremenjenost internetnih povezav pri Telemachu se je tako v lanskem letu v povprečju povečala za kar 50 odstotkov, temu pa so botrovali številni dejavniki – od šolanja na daljavo in dela od doma do povezovanja z najbližjimi ter močno povečanega povpraševanja po spletnem nakupovanju.
V Telemachu smo ponosni, da nam je kljub dodatnim obremenitvam v letu 2020 uspelo še povečati svoje zmogljivosti in dvigniti kakovost storitev ter s tem podpreti celotno družbo. Tudi v prihodnje bomo nadaljevali rast in razvoj, saj smo prepričani, da bodo številne uporabniške navade, ki so nastale kot posledica razmer v preteklem letu, z nami ostale tudi v prihodnje.
Po podatkih AKOSA tretjina vseh internetnih uporabnikov zaupa Telemachu
Z namenom zadovoljiti še tako stroge zahteve na področju fiksnih storitev pri Telemachu že od leta 2018 ponujamo pakete EON, ki jih tudi nenehno nadgrajujemo. Septembra lani smo tako v paketih povišali internetne hitrosti, ki sedaj znašajo do 150/15 Mbps v najmanjšem paketu, pa kar do 600/60 Mbps v največjem. Uporabnikom tako omogočamo še hitrejše in naprednejše storitve.
Priljubljenost paketov EON se je izrazila tudi v zaupanju in rasti števila uporabnikov, saj smo v drugi polovici lanskega leta s skoraj 30-odstotnim tržnim deležem prevzeli vodilno mesto pri ponujanju storitev širokopasovnega interneta, kar pomeni, da tretjina vseh internetnih uporabnikov zaupa Telemachu.
Izkoristite akcijo za nove naročnike paketov EON s 50 % popusta za 12 mesecev!
Paketi EON v vaš dom prinašajo zanesljiv internet s hitrostjo do 600/60 Mbps. Navdušila vas bo tudi bogata programska shema in Video klub z več kot 18.000 vsebinami, ki si jih lahko brez doplačila ogledate v časovnem zamiku do 7 dni. Novi naročniki boste prvih 12 mesecev za kateri koli paket EON plačevali 50 % nižjo mesečno naročnino!
Preverite ponudbo!
VIR: AKOS analiza tržnega deleža priključkov fiksnega širokopasovnega dostopa do interneta po operaterjih v obdobju od oktobra do decembra 2020, eanalitik.akos-rs.si. Pri izračunih so uporabljeni podatki Statističnega urada Republike Slovenije, in sicer za število gospodinjstev podatek iz registrskega popisa oz. raziskovanja EU-SILC ter za število prebivalcev uradno objavljeni podatki po posameznih obdobjih.