Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 04.07.2021. 22:00:00

Poletni kino v vašem domu! V Video klubu je zdaj že več kot 19.000 naslovov

Visoke julijske temperature boste lažje prenašali s kakovostnimi filmi ali serijami, zato vam predstavljamo novosti, ki ta mesec prihajajo v Video klub!
Izjemno kriminalistično serijo Skrito (Hidden) lahko od petka, 9. julija, spremljate v katalogu Pickbox Now. Drama v osmih epizodah spremlja inšpektorico Cadi John (Sian Reese-Williams), ki se je vrnila na sever Walesa, da bi skrbela za bolnega očeta. Ko pa v bližnji reki najdejo žensko truplo, postane očitno, da osupljiva pokrajina Walesa skriva nevarne skrivnosti.
Satirična serija Beli lotos bo od 12. julija na voljo v katalogu HBO OD. Dogajanje se odvija v ekskluzivnem havajskem hotelu in sledi teden dolgim počitnicam različnih hotelskih gostov, ki se sproščajo v tropskem raju. Po nekaj dneh pa začnejo na videz popolni turisti, veseli hotelski delavci in destinacija kazati svojo temno plat.
Grozljivka iz leta 2018 velja za enega najbolj srhljivih filmov in bo v naš Video klub prispela 26. julija kot del kataloga Cinestar Premiere PlusPodedovano zlo sledi umetnici Annie Graham, ki žaluje za svojo mamo, njena družina pa začne po pogrebu razkrivati grozljive skrivnosti o svojem poreklu in se poskuša izogniti podedovani zli usodi.
V Video klubu je od danes na voljo več kot 1.000 novih naslovov. Katalog Vavoom Play je bogatejši za 500 naslovov, v katalog Nick+ prihaja več kot 440 novih naslovov za najmlajše, novi filmi pa so dostopni v katalogu Cinemix.
V juliju ne zamudite teh vznemirljivih naslovov in še več kot 19.000 drugih serij in filmov, ki so vam na voljo samo v Telemachovem Video klubu.