Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 01.08.2021. 22:00:00

Poletne uspešnice: oglejte si, kaj avgusta prihaja v Video klub

Privoščite si svojo najljubšo osvežitev, pripravite si lahek prigrizek, vklopite klimatsko napravo in se udobno namestite - v Video klub so prispeli novi odlični naslovi!
Nova sezona serije Stargirl bo od 11. avgusta na voljo v katalogu HBO OD. Serija spremlja srednješolko Courtney Whitmore, ki navdihne skupino mladih junakov, da zaustavijo zlobneže iz preteklosti. Ta serija o superjunakih je obenem tudi na novo zamišljena zgodba o prvem moštvu superjunakov, Ameriški ligi pravičnih.
Prav tako ne zamudite večkrat nagrajene britanske miniserije Glavni osumljenec s Helen Mirren v glavni vlogi. Na voljo bo v katalogu Pickbox od 15. avgusta dalje. Serija se vrti okoli neomajne višje inšpektorice Jane Tennison (Helen Mirren), ene prvih ženskih detektivk in glavnih inšpektoric v Londonu, ki se bori proti seksizmu v policijskih vrstah.
Uspešnica Ropar čiste vesti, v kateri ima glavno vlogo izjemni Liam Neeson, bo od 23. avgusta na voljo v katalogu CineStar Premiere Plus. Tom Carter je ropar, ki je v svoji karieri iz več manjših bank v ZDA ukradel devet milijonov dolarjev. Ko spozna Annie (Kate Walsh), želi Tom opustiti ropanje in začeti življenje s svojo ljubljeno ženo, kar pa ne bo tako enostavno.
Avgusta uživajte v več kot 19.000 naslovih v našem Video klubu!