Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Poletite v Pariz na Odprto prvenstvo Francije Poletite v Pariz na Odprto prvenstvo Francije Poletite v Pariz na Odprto prvenstvo Francije Poletite v Pariz na Odprto prvenstvo Francije

Poletite v Pariz na Odprto prvenstvo Francije

Nazaj na Novosti
People

| 22.05.2019. 00:00:00

Poletite v Pariz na Odprto prvenstvo Francije

Pozor, teniški navdušenci, ta novica je za vas! Eurosport našim naročnikom ponuja možnost, da si v živo ogledajo Grand Slam turnir Roland Garros v Parizu!


Vroči pesek odprtega prvenstva Francije že gosti najboljše igralce tenisa sveta, kot so Roger Federer, Novak Djoković, Rafael Nadal … Spektakel si lahko v živo ogledajo tudi naši naročniki mobilnih ali fiksnih storitev, saj bo Eurosport enemu srečnežu podaril izjemen vikend v Parizu za dve osebi, nedeljsko vstopnico za ogled turnirja Roland Garros in poskrbel še za vse potovalne stroške.


Kaj moraš storiti?
V sredo, soboto in torek (22., 25. in 28. maja 2019) bomo na Telemachovem profilu na Facebooku objavili 3 nagradna vprašanja. Če pravilno odgovorite le na enega (sodelujete lahko pri vseh 3 vprašanjih in si tako povečate možnosti za zmago), si lahko zagotovite vstopnico za žreb za izjemno teniško izkušnjo.


Nagrada vključuje:
• 2 x povratni letalski vozovnici Ljubljana-Pariz-Ljubljana (odhod iz Ljubljane 1. junija 2019, prihod v Ljubljano 3. junija 2019)
• 2 x vstopnici za ogled Roland Garrosa v nedeljo, 2. junija 2019,
• 2 x nočitev v 2-posteljni hotelski sobi v hotelu Rose Bourbon, zajtrk vključen,
• organiziran prevoz v Parizu (letališče - hotel - letališče in hotel - teniško prizorišče - hotel),
• potovalno zavarovanje.


Kaj še čakate, sodelujte v nagradnih vprašanjih in si rezervirajte čas od 1. do 3. junija!
Medtem pa preklopite na Eurosport 1 ali 2 HD in uživajte v prvih dvobojih.


Srečno!