Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 27.04.2021. 22:00:00

Pickbox se seli v programsko shemo

Z 28. aprilom smo programsko ponudbo obogatili s televizijskim programom Pickbox, ki bo uporabnikom na platformah EON in Total TV na voljo v vseh shemah paketov EON na programskem mestu 113, uporabnikom Total TV pa v paketih Extra in Premium na programskem mestu 58.
Hollywoodske premiere, brezčasne evropske uspešnice, filme in dokumentarce za vso družino, ki ste jih do slej lahko gledali samo v katalogu Pickboxa  v Telemachovem Video klubu, bodo od sedaj na voljo tudi v programski shemi.
3. maja si tako lahko premierno ogledate najbolj znano dansko dramsko serijo Ubijanje, ki je prejela nagradi BAFTA in Emmy. Na programu lahko najdete tudi serijo Reši me, dobitnico nagrade za najboljšo dramsko serijo v letu 2019. Poleg odličnih dramskih serij pa so vam na voljo legendarne britanske kriminalne serije, kot je Inšpektor Morse in še veliko več.
Skozi velik nabor dokumentarnih filmov pa potujte po svetu, odkrivajte nenavadne živali ali preskusite nekaj najboljših receptov. Po koncu delovnega dne se lahko sprostite ob filmskih večerih s serijo Murder Rooms: Mysteries of the Real Sherlock Holmes.
Uživajte v televizijskem programu Pickbox s Telemachom!