Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 26.09.2019. 00:00:00

Paketi VEČ praznujejo že 4. rojstni dan

Transparentni, vsebinsko bogati in cenovno dostopni vsakemu žepu – to so Telemachovi mobilni paketi VEČ! Zasnovani so na veliki količini prenosa podatkov in najboljšem mobilnem omrežju nove generacije. Ponujajo najbolj prodajan paket na trgu ŠE VEČ in celo neomejeno komunikacijo v paketu NAJVEČ. V teh dneh je naša mobilna družina VEČ upihnila že četrto svečko.


Vse najboljše, paketi VEČ! Telemachovi mobilni paketi VEČ, ŠE VEČ in NAJVEČ po štirih letih še vedno osrečujejo tako obstoječe kot nove uporabnike. Vse tri pakete smo v tem obdobju že večkrat vsebinsko obogatili in nadgradili z novimi funkcionalnostmi, ob tem pa tudi znatno povišali prenos podatkov – kar do 50 GB v paketu ŠE VEČ in celo neomejene količine v paketu NAJVEČ.


Zaupanje uporabnikov kaže tudi vzpodbuden tržni delež, ki se je v relativno kratkem času povišal iz 13 na 22 odstotkov, kar priča o stalni rasti in napredku, zgovorno pa je tudi dejstvo, da je Telemach še vedno najhitreje rastoči mobilni operater na slovenskem trgu. Ob tem smo uporabnikom pred kratkim ponudili dodatne družinske popuste na mobilne pakete VEČ, ki omogočajo povezovanje do štirih uporabnikov mobilnih storitev in posledično letni prihranek družine tudi do 288 evrov.


Lep pozdrav,


Telemach