Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 31.08.2022. 08:51:49

Otroci in starši, ste pripravljeni? V Telemachove sheme prihaja program IDJ Kids v slovenskem jeziku

Izjemna novica za najmlajše gledalce! Na TV-ekrane prihajajo priljubljeni risani junaki, ki se jih bodo razveselili tako otroci kot starši! Telemachova ponudba bo odslej bogatejša za program IDJ Kids, ki prinaša priljubljene vsebine za malčke v slovenskem jeziku.

31. avgusta v vaše dnevne sobe prihaja nov otroški program podjetja United Media, ki 24 ur dnevno predvaja priljubljene vsebine za otroke starosti med 2 in 5 let. Program IDJ Kids na zaslone prinaša sinhronizirane risanke, kot so Piščančki, Slončki, Vesela kmetija, Lola in Mila ter številne druge priljubljene vsebine iz platforme  YouTube, ki bodo Telemachovim uporabnikom po novem dostopne tudi v Video klubu.

IDJ Kids sodi v sam vrh  produkcije otroških YouTube vsebin in sedaj predstavlja nov televizijski koncept, ki ponuja najbolj priljubljene vsebine za najmlajše v slovenskem jeziku. Z več kot 800 milijoni ogledov in 800.000 sledilci na YouTube kanalu je IDJ Kids postal priljubljen in nepogrešljiv del odraščanja.

Nov program bo na voljo v Telemachovih začetnih shemah EON na programskem mestu 304 v visoki kakovosti HD, spremljali pa ga bodo lahko tudi uporabniki TOTAL TV, kjer bo ogled ravno tako omogočen v kakovosti HD že v paketu Start, na programskem mestu 156. Baby TV se posledično premika na programsko mesto 157, RTL Kockica pa na programsko mesto 163.

Želimo vam veliko zabavnih trenutkov ob ogledu novih vsebin!