Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 17.06.2020. 00:00:00

Odprite svoje nebo

Pričarajte si čarobno poletje z dronom, kakršnega še ni bilo, in stabilizacijsko palico, ki sledi vašemu gibanju!
 
Dron DJI Mavic Mini Fly More Combo
Kompaktni, vendar zmogljivi dron DJI Mavic Mini Fly More Combo je popoln spremljevalec, ki bo vaše trenutke ujel na drugačen način kot običajno. Z enostavno aplikacijo DJI Fly boste uživali v poenostavljeni izkušnji letenja in povsem drugačni perspektivi.
Mavic Mini tehta manj kot 250g in je skoraj tako lahek kot pametni telefon, zato se uvršča v najlažji in najvarnejši težnostni razred brezpilotnih letal. Z njim lahko letite do 30 minut, prenos videa v ločljivosti HD pa omogoča na razdalji do 4 km. Ima tudi zaznavno tipalo in GPS s funkcijo ohranjanja natančne lokacije lebdenja.
Aplikacija DJI Fly vam omogoča enostavno snemanje, urejanje in objavo videoposnetkov.
Stabilizacijska palica DJI Osmo Mobile 3 Combo
Poleg najnovejšega drona vas v naši ponudbi čaka še stabilizacijska palica DJIOsmo Mobile 3 Combo za pametne telefone.
Odlični triosni stabilizator učinkovito zmanjšuje tresenje in zagotavlja stabilne in gladke posnetke. Stabilizacijsko palico odlikujejo številne pametne funkcije, ki vam bodo omogočile preprosto uporabo, hitro urejanje in objavo posnetkov na družbenih omrežjih. Primerna je za pametne telefone, ki tehtajo od 170 do 230 g z velikostjo od 62 do 88 mm in debelino do 9,5 mm.
Dron in stabilizacijsko palico smo pri Telemachu združili še z vrhunskima telefonoma iPhone 11 in Samsung Galaxy A51. Ponudbo preverite tukaj.
Preverite ponudbo

DJI nagradna igra

Spremljajte naš Facebook profil, kjer se bo čez poletje odvijala nagradna igra. Z malo sreče lahko prejmete eno od super nagrad:

  • 1x Mavic Mini Combo,

  • 2x Osmo Mobile 3 Combo,

  • 5x Šola vožnje drona pri OneDrone podjetju.