Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 06.10.2020. 00:00:00

Odkrijte pakete EON ter doživite vrhunsko zabavo na 4K TV za samo 1 EUR

Če še niste naročeni na enega izmed prvovrstnih paketov EON, je čas, da to storite zdaj. Do konca oktobra lahko izkoristite izjemno akcijo. Izberite paket EON FULL ali EON PREMIUM ter obenem uživajte v vrhunskem televizorju Samsung s procesorjem UHD v ločljivosti 4K za samo 1 EUR.
S Paketi EON lahko svojo televizijo spremenite v pravo doživetje, polno vrhunske zabave za celo družino, odslej še z višjimi internetnimi hitrostmi. Ker si za naše naročnike želimo le najboljše, smo zvišali hitrost prenosa podatkov tako do kot od uporabnika (download in upload). EON je tako po novem še hitrejši in močnejši.
Raziščite svet oddaj, filmov in vrhunskega športa v visoki HD ločljivosti. Aplikacija EON Smart TV vam bo na vrhunskem televizorju Samsung s procesorjem UHD v ločljivosti 4K omogočila enostavno gledanje prilagojene vsebine za vsakega družinskega člana posebej. Ni problema, če ste zamudili ogled priljubljene serije. To si sedaj lahko ogledate kadarkoli v časovnem zamiku do 7 dni, brez doplačila.
Za neomejeno zabavo bo poskrbel vključen videoklub s kar do 18.000 naslovi. Odkrijte priljubljene serije z vašimi najljubšimi filmskimi junaki, brez doplačila. Če si boste svojo najljubšo nanizanko ogledali v visoki ločljivosti HD, bo vaša filmska izkušnja še boljša. Izberite jasno sliko in čiste barve na več kot 100 HD programih v paketih EON.
Za neomejena prijateljstva poskrbite z brezplačnimi klici v fiksnem omrežju Telemach in regiji v paketih EON. Poleg prejmete tudi telefonski aparat ter storitev Unifon, ljubitelje internetnih storitev pa bosta navdušili unikatni storitvi Unifi in Unifi Travel.
Naj se oktobra vaš dom spremeni v polno 4K doživetje s paketi EON in odličnim Samsung TV za samo 1 EUR!
IZKORISTITE AKCIJO