Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 16.11.2020. 00:00:00

Oddajati je začel Shoppster TV!

Shoppster, prva integrirana spletna in televizijska trgovina pri nas, tudi uradno začenja svojo pot, saj je danes z oddajanjem svojega programa pričel televizijski kanal Shoppster TV. Shoppster kupcem ponuja preprosto, učinkovito in varno nakupovalno izkušnjo!
Shoppster TV, ki omogoča nakupovanje iz domačega udobja 24 ur na dan, je na voljo v Telemachovih programskih shemah EON (programsko mesto 7), Total TV (programsko mesto 5) in D3 (programsko mesto 14), na spletni strani shoppster.com ter na družbenem omrežju YouTube.
V vloge televizijskih voditeljev Shoppsterjevih oddaj so se postavili nekdanji smučarski as in promotor zdravega življenja Jure Košir, televizijska voditeljica Tanja Postružnik Koren, pevka Tinkara Fortuna ter igralec Sašo Stojanov. Televizijcem sta se pridružila tudi nadobudna igralka Vesna Ponorac in animator ter spletni vplivnež Klemen Kopina. Skupaj gledalcem nakupovalni center pričarajo kar doma ter v kratkih in kakovostnih vsebinskih prispevkih preizkušajo izbrane izdelke ter predstavljajo njihove prednosti.
Kupcem je že na voljo bogat asortima priznanih blagovnih znamk iz mnogih kategorij, med katere spadajo bela tehnika, mali gospodinjski aparati, izdelki za dom in orodje ter novosti s področja kozmetike, nakita in številnih drugih. Poleg tega so na voljo tudi edinstveni izdelki lastne blagovne znamke, kmalu bodo predstavljene linije izdelkov voditeljev, ponudba pa se bo tudi v prihodnje neprestano širila in posodabljala.
Shoppster je zaupanja vreden pomočnik pri spletnem nakupovanju, saj nudi vsem dostopno kakovost, enostavno in hitro dostavo, odzivnost na želje uporabnikov ter posebno izkušnjo nakupovanja, ki je na voljo 24 ur na dan.
Kupci, poleg nakupa na spletu, lahko za naročilo izdelkov pokličejo tudi na telefonsko številko +386 59 100 900.