Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 05.11.2019. 00:00:00

Novosti v Video klubu, ki vas bodo ogrele pred zimo

November smo rezervirali za nove in privlačne serije ter nove sezone dobro znanih serij.


V katalog Nova S Play 8. novembra prihaja dolgo pričakovana druga sezona serije priljubljene serije Sence nad Balkanom. Gre za originalno produkcijo United Media, ki jo je ustvaril Dragan Bjelogrlić. Sedaj imate prvič v Sloveniji priložnost, da si serijo verižno ogledate, kar pomeni, da si lahko vse nove epizode brez čakanja ogledate naenkrat, ko vam to najbolj ustreza. Šest let po dogodkih v prvi sezoni se priljubljena junaka Tane in Stanko podata na pustolovščino, ki bo na skrito zgodovino Balkana in celine posvetila novo in mistično luč.


Katalog HBO bo od 4. novembra bogatejši za novo serijo Njegova temna tvar. Adaptacija istoimenske nagrajene trilogije Philipa Pullmana, ki šteje za mojstrovino sodobne fantazijske literature, spremlja Lyro (Dafne Keen), na videz običajno, a pogumno deklico iz vzporednega sveta. Lyra se poda na iskanje ugrabljenega prijatelja, razkrije zloveščo zaroto ugrabitev otrok ter poskuša razumeti skrivnostni pojav osnovnih delcev, Prah.


V katalog Pickbox prihaja šesta sezona priljubljene serije Moč. Kriminalna drama se odvija v dveh vzporednih svetovih - v blišču newyorške klubske scene in brutalnem svetu trgovanja z drogo. James Saint Patrick z vzdevkom Ghost ima vse, prelepo ženo, luksuzno stanovanje na Manhattnu ter priljubljen newyorški nočni klub. V njegovem klubu Resnica se zbira elita, znani obrazi mesta, ki nikdar ne spi.