Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 02.05.2021. 22:00:00

Novo v Video klubu

Uspešnica z Johnnyjem Deppom, Čudežna ženska in vrhunska nordijska serija
Prispele so nove uspešnice, ki si jih morate ogledati!
Najbolj znano in večkrat nagrajeno nordijsko serijo The Killing (Zločin) si lahko od 1. maja ogledate v katalogu Pickbox Now. Serija se odvija v Kobenhavnu, vsako sezono raziskuje nove zločine skozi epizode, ki pokrivajo 24 ur preiskave.
Čudežna ženska 1984 je nadaljevanje velike uspešnice iz leta 2017, ki je postala film z največjim zaslužkom v zgodovini, katerega je režirala ženska. Ogledate si ga lahko od 11. maja v katalogu HBO OD. Gal Gadot se vrača v vlogi pogumne Amazonke, ki uspešno skriva svoje nadnaravne moči. Stvari se spremenijo, ko se spopade z Maxwellom Lordom in Cheetah, ki imata nadčloveško moč in spretnosti.
Uspešnico V pričakovanju barbarov, ki temelji na romanu nobelovca Johna Maxwella Coetzeeja, si lahko ogledate od 24. maja v katalogu Cinestar Premiere Plus. Sodnik (Mark Rylance), administrator izoliranega obmejnega naselja na meji neimenovanega cesarstva, se pripravlja na upokojitev, dokler nenadoma ne prispe polkovnik Joll (Johnny Depp), sadist, ki se loti vrste neusmiljenih zaslišanj in mučenja domorodcev.
V Telemachovem Video klubu vam je na voljo preko 18.000 naslovov v 22 katalogih, ki si jih lahko ogledate kadar koli in kjer koli, brez prekinitev in oglasov. Z aplikacijo EON lahko svoje najljubše filme in serije gledate na mobilnem telefonu, tablici in računalniku.