Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 24.11.2022. 13:46:42

Novo v Telemachovi ponudbi: spoznajte telefone Vivo!

V želji, da bi vam zagotovili najboljšo uporabniško izkušnjo, nenehno nadgrajujemo svoje storitve in ponudbo. Ta je tokrat bogatejša za težko pričakovana pametna telefona znamke Vivo. Ne odlašajte in si ju privoščite po neverjetnih cenah!

Vivo je tudi uradni pokrovitelj letošnjega svetovnega prvenstva v nogometu, ki se odvija v Katarju. V Telemachovi ponudbi vas odslej čakata:

Vivo Y76 5G

S tankim in dokaj velikim zaslonom diagonale 6,58 palca bo Vivo Y76 5G poskrbel za prijeten občutek v dlani. Posebne bleščice matirane površine proti bleščanju na zadnjem pokrovu pomagajo preprečevati madeže prstnih odtisov in ustvarjajo izjemen sijaj. Izboljšajte izkušnjo s čipom 5G, izdelanim v 7 nm postopku, in procesorjem s hitrostjo 2,2 GHz. 50 MP glavna zadnja kamera bo poskrbela za čudovite fotografije in vse vrste posnetkov s poljubne razdalje. Strojno zmogljivost zagotavlja procesor MediaTek MT6833, naprava pa vključuje tudi 8 GB pomnilnika in 128 GB prostora za podatke. Akumulator kapacitete 4.100 mAh bo skupaj z varčnim procesorjem poskrbel za odlično vzdržljivost.

V paketu NAJVEČ vas Vivo Y76 5G čaka že za 10,50 evrov mesečno.

Vivo X80 Lite

Pametni telefon Vivo X80 Lite bo prepričal tudi najzahtevnejše uporabnike, saj je opremljen s procesorjem MediaTek Dimensity 900. Razveselil vas bo z dodatnimi 8 GB pomnilnika in osupljivimi fotografijami. Razpolaga namreč z glavno kamero ločljivosti 64 milijonov slikovnih točk, ki zagotavlja kakovostne fotografije tudi ob zmanjšani svetlobi, brez težav pa je kos tudi zajemu visoko ločljivih videoposnetkov. Tehnologija hitrega polnjenja in baterija kapacitete 4.500 mAh bosta poskrbela za dolgo in brezhibno delovanje te pametne naprave.  

V paketu NAJVEČ si telefon Vivo X80 Lite lahko privoščite že za 16 evrov na mesec.