Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 03.01.2020. 00:00:00

Novo leto v Video klub prinaša nove serije in filme

Od 10. januarja boste v katalogu HBO OD našli nadaljevanje serije Novi papež. Dobili boste priložnost, da uživate v mojstrskih igralskih predstavah Juda Lawa, Johna Malkovicha, Silvia Orlanda, Cecila de Franca in Javierja Cámara. Novi papež je na videz popoln, a skriva svoje pomanjkljivosti in skrivnosti. Takoj spozna, da bo težko prevzel položaj svojega karizmatičnega in nepozabnega predhodnika, medtem pa se v Vatikanu kardinal Voiello trudi, da bi Katoliško cerkev vodil skozi najrazličnejše škandale, ki grozijo da bodo za vedno izbrisali najvišje predstavnike, ter jo obranil pred zunanjimi grožnjami. Izkaže se, da Sofia in Esther nista to, za kar se predstavljata, kardinal Gutierrez pa se še naprej bori proti drugače mislečim.


Katalog Cinestar Premiere Plus je bogatejši za film Popolna kopija, s katerim se Keanu Reeves vrača na področje znanstvene fantastike. Film pod vprašaj postavlja etičnost vrnitve mrtvih v življenje ter se sooča s težavami sodobne tehnologije in kloniranjem družine. Znani nevroznanstvenik William Foster, ki je v prometni nesreči izgubil svojo ženo in tri otroke, se s pomočjo najboljšega prijatelja in znanstvenika Eda Whittleja odloči za tvegan poizkus - kloniranje njihovih teles. Pri tem ga ne ustavi nič, niti vladni laboratoriji, policija in predvsem zakoni fizike.


V novem katalogu ABC Studios  si oglejte serijo  Talenti v belem, ki ponuja vpogled v stresna življenja zdravnikov, ki si po svojih najboljših močeh prizadevajo uspeti v svetu zdravstvenih strokovnjakov. Gledalcem serija v vsakem prizoru prinaša celo vrsto velikih zapletov in odkritij: od velike napetosti v urgenci in operacijskih sobah ter številnih in čedalje bolj nenavadnih zdravstvenih težav do raznovrstnih medčloveških odnosov, ki segajo od površnih prijateljstev na delovnem mestu do strastne ljubezni. Vse skupaj je seveda začinjeno z dobro mero dramatičnega dogajanja.


V novem letu uživajte z novimi vsebinami v Video klubu.