Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 16.11.2020. 00:00:00

Novi telefoni REALME: skočite v nov svet

To jesen skočite v nov svet s čisto svežimi telefoni REALME! Tokrat je naša ponudba bogatejša za kar tri lepotce: REALME C11, REALME 7 in REALME 7 Pro, v ponudbi pa še vedno ostaja tudi model REALME X50 Pro!
REALME telefoni pregovorno v prav vsak cenovni razred prinašajo čudovito oblikovanje, pametne rešitve in vrhunsko tehnologijo. Znamka je bila ustanovljena z željo ponuditi mladim uporabnikom celovito in vrhunsko izkušnjo za dostopno ceno, da bi lahko čim več mladih uživalo v brezskrbnem življenju, ki ga prinaša lepota tehnologije.
 
Naj vam predstavimo tri nove modele:
REALME C11
Telefon ima še zmogljivejšo baterijo in večji zaslon, kar pomeni zabavo brez prekinitev! Z izjemno zmogljivo baterijo s kapaciteto 5000 mAh lahko telefon zdrži do 40 dni v pripravljenosti, predvaja 169 ur glasbe in 21 ur filmov ter vam zagotovi 12 ur iger. Med njegovih najboljših pet lastnosti spadajo še velik (6,5-palčni) zaslon, procesor Mediatek Helio G35 procesor, dvojna zadnja kamera z ločljivostjo 13 MP ter povratno polnjenje.
Telefon je lahko vaš že za 4,50 EUR mesečno v paketu ŠE VEČ.
 
REALME 7
Telefon, ki prinaša epsko zmogljivost in izjemno baterijo. S hitrim polnilcem Dart Charge z močjo 30 W in baterijo s kapaciteto kar 5000 mAh, igričarskim procesorjem MediaTek Helio G95, zaslonom z osveževanjem s hitrostjo 90 Hz ter kamero AI Quad z ločljivostjo 48 MP je REALME 7 popolna izbira v svojem cenovnem razredu.
Vaš je lahko za 5,90 EUR mesečno v paketu NAJVEČ.
 
REALME 7 Pro
S polnilcem SuperDart Charge  z močjo 65W lahko baterijo do 100 odstotkov napolnite v komaj 34 minutah, kar je najhitrejše polnjenje v svojem razredu! V enačbo dodajte še procesor Snapdragon 720G, zaslon Super AMOLED ter štirikratno kamero Sony z ločljivostjo 64 MP in dobili boste vrhunski telefon za odlično ceno.
Zanj boste namreč odšteli le 8,90 EUR mesečno v paketu NAJVEČ.
 
Poleg zgoraj omenjenih telefonov imamo v ponudbi še REALME X50 Pro, ki predstavlja hitrost prihodnosti! Telefon ima najnovejši in najzmogljivejši procesor v telefonih Android s podporo omrežjem 5G, primarni objektiv z ločljivostjo 64 MP in 20-kratno povečavo, dve sprednji kameri za posnetke selfie (ločljivosti 32 MP in 8 MP), zvok Dolby Atmos in večslojno hlajenje za brezskrbno igranje iger. Za dovolj energije poskrbi hitro polnjenje SuperDart Charge z močjo 65W, ki napolni baterijo v samo 35 minutah! Telefon je lahko vaš za 26,41 EUR mesečno v paketu NAJVEČ.
 
Pri nakupu telefona vas sedaj čaka še izjemna spletna akcija: vsi, ki sklenete novo naročniško razmerje na paket ŠE VEČ ali NAJVEČ, boste kar 6 mesecev deležni 100 odstotkov popusta na naročnino!
Prepustite se tej jeseni in izberite svoj REALME.
Preverite ponudbo