Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 16.11.2023. 12:46:05

November v Video klubu je v znamenju razburljivih vsebin!

Z novembrom so prispele tudi odlične vsebine v našem Video klubu.

V katalogu Pickbox Now je od 3. novembra premierno na ogled serija Glava. Gre za psihološki triler, ki spremlja ekipo znanstvenikov pod vodstvom biologa Arthurja Wilda, čigar tragična smrt je zavita v sumljive okoliščine. Morilec je na begu in le poveljnik Johan Berg lahko ugotovi, kaj se je na raziskovalni postaji v resnici zgodilo. Če želi izvedeti odgovore, mora sodelovati z edino preživelo – mlado zdravnico Maggie.

Drugo sezono serije Pozlačena doba, ki je hitro osvojila srca gledalcev, si lahko ogledate v katalogu HBO OD. Zgodba spremlja mlado dekle, ki se zaplete v srdit spopad med starimi in novopečenimi bogataši v newyorški visoki družbi ob koncu 19. stoletja.

Katalog AMC je bogatejši za zadnje epizode osme sezone serije Bojte se živih mrtvecev, v kateri Madison (Kim Dickens) nadaljuje svoje poslanstvo, da skrivnostni otok Padre spremeni v varno zatočišče, kakršen bi moral biti stari Stadion. Vendar pa Madison z radijskim prenosom, v katerem omenja Padre, pritegne ne preveč želeno in nepričakovano pozornost okolice. S tem spravi Padre v nevarnost in zastavlja se vprašanje - si naši junaki sploh zaslužijo ohraniti svoje varno zavetje?

Veliko razlogov, da ta tudi mesec preživite ob svojih najljubših serijah in filmih, ki so na voljo samo v Telemachovem Video klubu.