Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 04.11.2022. 10:15:55

November je najlepši s Telemachovim Video klubom

Sedma sezona serije Shetlandske skrivnosti o inšpektorju Perezu, Ježek Sonic 2 in Mojster Miha so le nekatere izmed novosti, ki novembra prihajajo v Video klub.

Od 4. novembra naprej si v katalogu PickBox Now oglejte sedmo sezono serije Shetlandske skrivnosti, ki spremlja zgodbo o pogrešanem mladeniču, čigar družina se je priselila na Shetlandske otoke.

Že tako bogata zbirka več kot 24.500 filmov, serij in dokumentarcev bo še bogatejša s prihodom dveh izjemnih naslovov za najmlajše.

Priljubljeni modri ježek prihaja v katalog HBO. V filmu JEŽEK SONIC 2 se vrača dr. Robotnik, ki išče mogočni smaragd.  Potem ko se je ježek Sonic ustalil v mestecu Green Hills, želi dokazati, da ima vse potrebno, da postane pravi junak. Ježek Sonic se bo znašel na preizkusu, ko se vrne dr. Robotnik z novim partnerjem po imenu Knuckles, s katerim iščeta smaragd, ki ima moč uničiti civilizacijo.

Najljubši mojster - Mojster Miha - prihaja v katalog Hoopster. Vaši otroci bodo navdušeni nad novimi dogodivščinami Mihe in njegovih prijateljev, ki so vedno pri roki, ko so potrebna popravila.

S Telemachom je vedno najbolj zabavno!