Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nove privlačne video vsebine, ki aprila prihajajo v Video klub Nove privlačne video vsebine, ki aprila prihajajo v Video klub Nove privlačne video vsebine, ki aprila prihajajo v Video klub Nove privlačne video vsebine, ki aprila prihajajo v Video klub

Nove privlačne video vsebine, ki aprila prihajajo v Video klub

Nazaj na Novosti
People

| 01.04.2019. 00:00:00

Nove privlačne video vsebine, ki aprila prihajajo v Video klub

Od aprila lahko vsi naročniki paketov EON in D3 dostopate do novih privlačnih naslovov!


V katalogu HBO bosta številne gledalce razveselila tudi zadnja sezona serije Podpredsednica in nova sezona po vsem svetu priljubljene serije Milijarde.


Katalog CineStar TV Premier Plus je od aprila bogatejši za filme, kot je Klub zadovoljnih žensk, v katerem vam z oskarji nagrajene Jane Fonda, Diane Keaton in Mary Steenburgen v noro zabavni komediji pokažejo, kako zanimivo je lahko življenje v tretjem življenjskem obdobju. Pustolovski film Moj prijatelj Pete bo pritegnil široko občinstvo, za ljubitelje grozljivk pa smo pripravili nadaljevanje uspešnice, ki nosi naslov Tujci: Nočni plen. Prepričani smo, da bo animirani film Vesela pošastna družina pred televizijski zaslon pritegnil celo družino, ki bo lahko spremljala družino Wishbone, ki jim na poti do družinske sreče stojijo pasti in ostri zobje.


Otroci bodo navdušeni nad novimi vsebinami katalogih Hopster in Pikaboo, nove naslove pa prinaša katalog National Geographic. Epic Drama bo ponudil premiero serije Versailles, AXN pa nove sezone serij Izbrisana in Novinec.


Vsem, ki še niso raziskali kataloga Pickbox, priporočamo ogled uspešnic Skrito v očeh, Agenti Shield in Telo kot dokaz.


Sedaj vam preostane le še, da odprete Video klub in izberete vsebino po svojem okusu.