Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 02.03.2022. 23:00:00

Nove premiere in filmske uspešnice v Video klubu!

Telemachov domači kino je vsak mesec bogatejši za nove kataloge in naslove. V marcu vam priporočamo nekaj globalnih uspešnic, ki prihajajo v naš Video klub.

Nova britanska detektivska serija Inšpektor Grace je doživela ekskluzivno premiero v katalogu Pickbox Now. Serija spremlja primere detektiva Roya Gracea, ki je svoje življenje posvetil detektivskemu delu. V glavni vlogi nastopa britanski igralec John Simm, ki ga poznamo iz priznanih serij Tujci, Doctor Who in Life on Mars.

Oboževalci kultne franšize Matrica, ki si še niso ogledali najnovejšega filmskega nadaljevanja, bodo lahko marca ob njem uživali s katalogom HBO OD. Zgodba se odvija 20 let po domnevni smrti Nea (Keanu Reeves), ki ga v filmu najdemo kot depresivnega Thomasa Andersona, ustvarjalca video igre Matrica.

Od 28. marca bo v katalogu Cinestar Premiere Plus na voljo uspešnica Najdaljša noč. Victoria si prizadeva pobegniti svoji mračni preteklosti, vendar je upokojeni policist Damon vzel njeno hči za talko in jo sedaj sili, da izpolnjuje njegove ukaze.

Vsebine Video kluba si oglejte kadarkoli in na katerikoli napravi ter samo s Telemachom uživajte v več kot 18.000 naslovih.