Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 15.11.2019. 00:00:00

Nova sezona serije Žigosani u reketu samo na programu Nova S

Na programu Nova S se je začela druga sezona serije Žigosani u reketu!


Vsak četrtek in petek ob 21.00 bodo lahko Telemachovi naročniki spremljali nadaljevanje sodobne pravljice, ki spremlja zgodbo o ponovnem vzponu nekdaj uspešnega košarkarskega kluba KK Radnik. Vse epizode nove sezone bodo dan pred predvajanjem na rednem sporedu na voljo v Video klubu v mapi NOVA S Play. Uporabniki, ki zamudijo katero od epizod, si jo lahko kasneje ogledajo z možnostjo Ogled nazaj 7 dni.


Novih 45 epizod spremlja zgodbo glavnih likov, Voje in Kreše, ki sta se po številnih letih srečala, da bi se vrnila k svoji največji ljubezni - košarki. Razkrilo se bo, da si različne interesne skupine še naprej na vso moč prizadevajo, da bi se za uresničitev svojih poslovnih načrtov dokopale do zemljišča, na katerem stoji KK Radnik. Izvedeli boste, ali bodo pri tem uspešne ali pa se jim bodo tokrat na pot uspešno postavili Voja, Kreša in prijatelji.


Uživali boste ob likih, ki jih upodabljajo Nebojša Dugalić, Filip Šovagić, Dubravka Mijatović, Vesna Trivalić, Svetozar Cvetković, Boda Nonković, Žika Todorović, Aleksandar Rodojčić, Miona Marković, Miša Dragičević, Milica Zarić, Nenad Heraković in številni drugi igralci uspešne ekipe iz prve sezone. Kot novi član se jim bo pridružil Branislav Lečić.


Vaša družina lahko to jesen in zimo uživa v tej izjemni seriji, ki je na voljo samo na programu Nova S. Če si prve sezone serije Žigosani u reketu še niste ogledali, si lahko v Video klubu v mapi NOVA S Play naenkrat ogledate vseh 44 epizod.