Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 15.02.2023. 06:47:00

Ne zamudite posebne ponudbe Connect Shopping days

Juhu, znova so tu dnevi v mesecu, ki se jih boste razveselili predvsem ljubitelji spletnih nakupov! Pohitite in si oglejte pester nabor izdelkov, ki vas v posebni ponudbi Connect Shopping days čakajo s prihranki tudi do 60 odstotkov!

Če ste med tistimi, ki se radi izognejo gnečam v trgovinah in svoje nakupe raje opravljate v udobju domačega naslanjača, ne spreglejte posebne ponudbe Connect Shopping days. Preverite izjemno ponudbo izdelkov, ki vas z izdatnimi prihranki čakajo vse do 17. 2. 2023. 

Med drugim si lahko po skoraj polovični ceni privoščite pametni televizor VOX 4K UHD ali pa priljubljeni gaming volan Subsonic Superdrive Gs850-x. Ne pozabite, da uporabniki Telemacha nakup izbranih izdelkov po neverjetnih cenah lahko odplačujete na 24 obrokov in to brez obrestne mere.

Registracija v program zvestobe je enostavna. Na shoppster.si pri registraciji v Shoppster Smart Connect Telemachovi naročniki uporabijo podatke, s katerimi se vpisujejo v svoj uporabniški račun na naročniškem portalu Telemach. Če v naročniški portal še niso registrirani, pa se lahko v Shoppsterjev program vpišejo s številko kupca in pogodbe.

Več o posebni ponudbi si lahko ogledate tukaj.

Želimo vam obilico zabave in prijeten nakup!