Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Ne zamudite posebne ponudbe Connect Shopping days Ne zamudite posebne ponudbe Connect Shopping days Ne zamudite posebne ponudbe Connect Shopping days Ne zamudite posebne ponudbe Connect Shopping days

Ne zamudite posebne ponudbe Connect Shopping days

Nazaj na Novosti
People

| 15.02.2023. 06:47:00

Ne zamudite posebne ponudbe Connect Shopping days

Juhu, znova so tu dnevi v mesecu, ki se jih boste razveselili predvsem ljubitelji spletnih nakupov! Pohitite in si oglejte pester nabor izdelkov, ki vas v posebni ponudbi Connect Shopping days čakajo s prihranki tudi do 60 odstotkov!

Če ste med tistimi, ki se radi izognejo gnečam v trgovinah in svoje nakupe raje opravljate v udobju domačega naslanjača, ne spreglejte posebne ponudbe Connect Shopping days. Preverite izjemno ponudbo izdelkov, ki vas z izdatnimi prihranki čakajo vse do 17. 2. 2023. 

Med drugim si lahko po skoraj polovični ceni privoščite pametni televizor VOX 4K UHD ali pa priljubljeni gaming volan Subsonic Superdrive Gs850-x. Ne pozabite, da uporabniki Telemacha nakup izbranih izdelkov po neverjetnih cenah lahko odplačujete na 24 obrokov in to brez obrestne mere.

Registracija v program zvestobe je enostavna. Na shoppster.si pri registraciji v Shoppster Smart Connect Telemachovi naročniki uporabijo podatke, s katerimi se vpisujejo v svoj uporabniški račun na naročniškem portalu Telemach. Če v naročniški portal še niso registrirani, pa se lahko v Shoppsterjev program vpišejo s številko kupca in pogodbe.

Več o posebni ponudbi si lahko ogledate tukaj.

Želimo vam obilico zabave in prijeten nakup!