Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 16.03.2023. 07:54:51

Ne zamudite marca na EON-u v Video klubu!

Telemachov Video klub je tudi ta mesec bogatejši za nekaj izjemnih naslovov, ki jih nikakor ne smete zamuditi. Če imate radi uspešnice in aktualne serije, boste z Video klubom marca uživali v domačem kinu.

V katalogu Pickbox Now je od 1. marca dalje na sporedu tretji film iz serije Casteelovi - Padla srca. Zgodba spremlja srečno poročeno Heaven, ki obišče dvorec Farthingale, kjer jo Tony Tatterton nagovori, naj ostane. Čeprav se zdi, da ima vse, jo preganjajo duhovi iz njene preteklosti.

Samo v katalogu HBO OD si od 27. marca oglejte četrto sezono drame Nasledstvo, ki spremlja vse bolj neizogibno prodajo medijskega konglomerata Waystar Royco tehnološkemu vizionarju Lukasu Mattsonu. Boj za oblast se nadaljuje, medtem ko družina Roy stopa proti prihodnosti, v kateri je njihov kulturni in politični vpliv bistveno manjši.

Risanka Čebelica Maja 3: Zlato jajce bo na sporedu v katalogu Cinestar Premiere Plus v Video klubu in bo marca zagotovo navdušila najmlajše, saj spremlja dogodivščine živahne in radovedne čebelice Maje, ki ji pravila ne dišijo najbolj.

Veliko razlogov je, da tudi ta mesec s Telemachom uživate v več kot 24.500 naslovih v Video klubu.