Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 20.05.2020. 00:00:00

Ne zamudite akcije Dnevi Samsung

Spet so tu Dnevi Samsung. V akciji, ki bo potekala do 31. maja oziroma do preklica, vam tokrat po akcijskih cenah nudimo štiri telefone Samsung Galaxy (A51, A71, S10 Lite in S20 Ultra) in pametno uro Samsung Galaxy Active Watch 2 (40 in 44 mm).
Pri tem ne spreglejte niti spletne akcije: ob sklenitvi novega naročniškega razmerja za paket mobilnih storitev ŠE VEČ ali NAJVEČ, prejmete ugodnost tri mesece naročnine!
Samsung Galaxy A51
Brezkončni O-zaslon z diagonalo 16,4 cm optimizira vizualno simetrijo. S pomočjo tehnologije Super AMOLED lahko zdaj brez prekinitev gledate filme in nadaljevanke, igrate igre, brskate po internetu in opravljate več nalog hkrati. Štiri kamere, od katerih ima glavna ločljivost 48 MP, omogočajo fotografiranje z boljšo perspektivo, z ultra širokokotno kamero pa ujamete pogled na svet s širšim zornim kotom. Galaxy A51 ima baterijo z zmogljivostjo 4000 mAh in napreden osemjedrni procesor, velikost notranjega pomnilnika pa znaša 128 GB. V programsko in strojno opremo je vgrajen sistem Samsung Knox, ki telefon ščiti od trenutka vklopa. V tokratni akciji je v paketu ŠE VEČ ob vezavi za 24 mesecev na voljo za 12 EUR mesečno (namesto 13,91 EUR).
Več informacij v pogojih akcije.
Samsung Galaxy A71
Barvna tehnologija Super AMOLED, ki se skriva za simetrično poravnanim brezkončnim O-zaslonom z diagonalo 16,95 cm zagotavlja prepričljive barve pri vsem, kar gledate in počnete, pa naj bo to igranje iger, gledanje filmov, brskanje po spletu ali opravljanje več nalog hkrati. Štiri zadnje kamere – glavna z ločljivostjo 64 MP, 123-stopinjska ultra širokokotna z ločljivostjo 12 MP, makro s 5 MP in globinska s 5 MP – zagotavljajo profesionalno kakovost in enostavno uporabo. Telefon ima 6 GB delovnega pomnilnika in 128 GB notranjega, baterijo z zmogljivostjo 4500 mAh pa lahko napolnite super hitro. Za ljubitelje iger je tu še posebna aplikacija – Game Booster. V paketu NAJVEČ je ob vezavi za 24 mesecev na voljo za 13,75 EUR mesečno (namesto 15,83 EUR).
Več informacij v pogojih akcije.
Samsung Galaxy S10 Lite
Pametni telefon S10 Lite je s čarobnimi intenzivnimi barvami vedno videti čudovito. Brezkončni O-zaslon z diagonalo 16,95 cm vam nudi več prostora za igranje, zaslon od roba do roba pa ima vgrajeno tipalo bližine, tipalo svetlobe in bralnik prstnih odtisov. Telefon vključuje tehnologijo HDR10+, s katero vsak prizor zasije v izjemnih barvah in kontrastu. Ne glede na to, ali ste zunaj na soncu ali v hiši, vam zagotavlja realistično filmsko doživetje. Ima tri zadnje kamere, glavna pa ima ločljivost  48 MP. Baterijo z zmogljivostjo 4500 mAh lahko za celodnevno delovanje napolnite že v 30 minutah, za več zmogljivosti pri igrah pa vam je na voljo aplikacija Game Booster. V paketu NAJVEČ je ob vezavi za 24 mesecev na voljo za 20,75 EUR mesečno (namesto 22,83 EUR).
Več informacij v pogojih akcije.
Samsung Galaxy S20 Ultra
Revolucionarna funkcija 8K bo spremenila, kako ustvarjate videoposnetke in fotografije, saj omogoča mobilno snemanje video posnetkov v najvišji ločljivosti doslej. Telefon ima štiri kamere na zadnji strani, pri čemer ima glavna ločljivost osupljivih 108 MP, sprednja pa ločljivost 40 MP. Telefon omogoča 100-kratno povečavo Space Zoom. Brezkončni O-zaslon HDR10+ z diagonalo 17,5 cm ponuja kinematografsko izkušnjo na dlani, telefon pa se ponaša tudi z izjemno zmogljivo baterijo s kapaciteto 5000 mAh ter 128 GB osnovnega pomnilnika in 12 GB delovnega. V paketu NAJVEČ je ob vezavi za 24 mesecev na voljo za 46,75 EUR mesečno (namesto 48,83 EUR).
Več informacij v pogojih akcije.
Samsung Galaxy Watch Active 2
Udobje po meri na vašem zapestju! Pametna ura Galaxy Watch Active 2 se vam prilagodi že od samega začetka, saj lahko izbirate med premeroma 44 mm in 40 mm, obliko iz nerjavečega jekla ali lahkotnega aluminija ter številnimi paščki. Ima velik in popolnoma črn zaslon s skorajda neopaznim robom, ki omogoča še več prostora za vsebine, ki jih potrebujete. Ker sledi vašim gibom, si jo lahko preprosto nadenete in začnete s telovadbo. Funkcija spremljanja zdravja vam omogoča pregled nad srčnim utripom in vas obvesti, ko se ta dvigne nad ali pod normalno vrednost. Prav tako spremlja kakovost spanja in nadzoruje raven stresa ter vam predlaga dihalne vaje, ko ste napeti. Ker je vodotesna (5ATM) in odporna proti prahu (IP68), jo lahko nosite kjerkoli. V paketu ŠE VEČ je ob vezavi na 24 mesecev ura s premerom 44 mm na voljo za 9,91 EUR mesečno, s premerom 40 mm pa 8,91 EUR mesečno.
Več informacij v pogojih akcije.
Preverite ponudbo
Posebne pogoje akcije 3 mesece brez naročnine, najdete tukaj.