Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 18.12.2018. 00:00:00

NE ZAMUDITE

Danes, 27. 12. 2018, si lahko pri Telemachu ekskluzivno ogledate predpremiero prvega dela serije Uspeh. Na voljo bo v shemah EON in shemi D3 v Video klubu (HBO Promo).


Na male zaslone prihaja prva serija originalne produkcije HBO Europe v naši regiji. Serija Uspeh bo premierno predvajana 6. januarja, ko bo gledalcem vseh šest delov na voljo prek storitve HBO GO. Ta dan bo prvi del ob 20.00 predvajan tudi na programu HBO, nato pa bo vsako nedeljo v istem terminu na sporedu novi del serije.


Scenarij šestdelne serije Uspeh je napisal Marjan Alčevski, eden od zmagovalcev natečaja HBO Adria First Draft, režiral pa jo je oskarjevec Danis Tanović.


Uspeh je večplastna drama s poudarkom na močnih likih. Serija spremlja prepletene zgodbe štirih tujcev, od katerih je vsak izčrpan od vsakodnevnih življenjskih bitk v mestu, ki jih poveže nasilni dogodek. Ko se posledice njihovih dejanj pričnejo vpletati v vsak vidik njihovih življenj, se ti navadni ljudje z različnimi življenjskimi zgodbami odločijo ponovno vzeti življenje v svoje roke. Ta grenka oda Zagrebu skozi življenjske zgodbe navadnih ljudi, ki jih je družba potisnila na rob, prinaša mračen vpogled v različne strukture današnje družbe.


V glavnih vlogah so zaigrali Toni Gojanović, Tara Thaller, Iva Mihalić, Uliks Fehmiu in Marija Škaričić. V seriji ima vidno in pomembno vlogo tudi slovenski igralec Borut Veselko.


Želimo vam veliko zadovoljstva ob gledanju.