Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 14.08.2020. 00:00:00

Ne spreglejte akcije Dnevi Samsung

Ponovno vas razveseljujemo z že tradicionalno akcijo Dnevi Samsung. Med 14. in 31. avgustom vam po akcijski ceni ponujamo naslednje modele v paketu NAJVEČ:

  1. Samsung Galaxy A51 za 10,83 EUR na mesec,

  2. tablica Samsung Galaxy TAB A10.1 Wi-Fi za 4,83 EUR na mesec,

  3. Samsung Galaxy Note10 Lite za 16,66 EUR na mesec in

  4. Samsung Galaxy S20 po redni ceni 31,83 EUR na mesec, vendar z dodatnimi slušalkami AKG Y500 (redna cena slušalk je 149 eurov, dobite pa jih kot darilo).


Ob nakupu prek spleta do 17. avgusta izkoristite tudi akcijsko ponudbo 6 mesecev brez naročnine za paketa ŠE VEČ in NAJVEČ oziroma 3 mesece brez naročnine, ki traja še do 31. avgusta.
Preberite, kaj vse zmorejo tokratni znižani modeli, in izberite ravno pravšnjega zase.
Samsung Galaxy A51
Brezkončni O-zaslon A51 optimizira vizualno simetrijo. Na 16,4-centimetrskem (6,5-palčnem) širokokotnem zaslonu FHD+ lahko zdaj brez prekinitev igrate igre, gledate filme ali nadaljevanke, brskate po internetu in opravljate več nalog hkrati — vse s pomočjo tehnologije Super AMOLED.
Vzorec oblike mobilnega telefona Galaxy A51 se izraža v gladkih in elegantnih pastelnih odtenkih ter vključuje diamantne barve - črno, belo in modro. Vrhunski sijaj doda tankemu ohišju ravno dovolj elegance in udobja.
Glavno kamero z izjemno visoko ločljivostjo 48 MP uporabite za jasne in čiste fotografije, podnevi in ponoči. 123-stopinjska ultra širokokotna kamera z 12 MP ujame več. Nadgradite makro kamero z ločljivostjo 5 MP za izpopolnjene posnetke od blizu ter uporabite več učinkov sprotnega ostrenja na globinski kameri z ločljivostjo 5 MP in tako vedno poudarite osrednji motiv.
Tablica Samsung Galaxy TAB A10.1 Wi-Fi
Zabava je zdaj še bliže. Ustvarili so tablični računalnik, ki je hkrati vsestranski, eleganten in cenovno dostopen – kajti zabava naslednje generacije pripada vsaki generaciji. Privoščite si visoko kakovost brez visokih cen z napravo Samsung Galaxy Tab A (2019, 25,6 cm/10,1 palcev).
Zahvaljujoč svojemu zaslonu in specifikacijam je to popoln medijski tablični računalnik, ki pod zunanjim slojem iz vrhunske kovine v debelino meri le 7,5 mm.
Samsung Galaxy Note10 Lite
Galaxy Note10 Lite je z neverjetno površino gledanja in priloženim intuitivnim pisalom S Pen mojstrska simbioza elegance in zmogljivosti. Gladki kovinski okvir nudi občutek ergonomskega udobja.
Brezkončni O-zaslon Galaxy Note10 Lite pametnega telefona meri 17,03 cm (6,7 palca) s tehnologijama Full HD + super AMOLED in je skoraj brez robov za večjo površino gledanja in opravila z manj motnjami. Bralnik prstnih odtisov na zaslonu je vgrajen v zaslon in tako zagotavlja nevidno plast zaščite na ravni trezorja.
Pisalo S Pen s poenostavljeno enodelno obliko brez težav zdrsne iz svoje reže in nazaj vanjo. Pisanje z 0,7-milimetrsko konico in 4096 stopnjami pritiska je natančno ter deluje popolnoma brez težav. Pisalo S Pen, ki temelji na tehnologiji Bluetooth, vam nudi dodaten nadzor.
Samsung Galaxy S20
Revolucionarna funkcija video slike 8K ne bo spremenila zgolj načina ustvarjanja videoposnetkov, temveč tudi fotografij. Dodajte še varnost Samsung Knox, inteligentno baterijo, zmogljiv procesor in ogromen pomnilnik ter odkrijte popolnoma nov svet mobilnih naprav serije Galaxy S20.
Ob nakupu tega modela in registraciji na spletni strani prejmete še darilo, slušalke AKG Y500.
Preverite ponudbo