Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

NAJVEČJE GIGA OMREŽJE V SLOVENIJI NAJVEČJE GIGA OMREŽJE V SLOVENIJI NAJVEČJE GIGA OMREŽJE V SLOVENIJI NAJVEČJE GIGA OMREŽJE V SLOVENIJI

NAJVEČJE GIGA OMREŽJE V SLOVENIJI

Nazaj na Novosti
People

| 14.05.2019. 00:00:00

NAJVEČJE GIGA OMREŽJE V SLOVENIJI

Pri Telemachu znova razveseljujemo svoje uporabnike, saj smo v priljubljenih paketih EON ob nespremenjeni ceni še povišali internetno hitrost! Odslej boste na našem GIGA omrežju tako še hitreje brskali po spletu!


Z GIGA omrežjem, največjim omrežjem nove generacije v Sloveniji, odgovarjamo na vse zahtevnejše potrebe uporabnikov in tudi tokrat sledimo najnovejšim komunikacijskim trendom. V preteklih letih je Telemach z več milijonskimi naložbami razvil najsodobnejše fiksno omrežje, za izboljšanje uporabniške izkušnje pa smo naročnikom brezplačno zamenjali več kot 70.000 sprejemnikov, kartic in modemov. S tem smo vse uporabnike pripravili na uporabo naprednih storitev, obenem pa vzpostavili infrastrukturo, s katero bo vsak uporabnik na najboljši možni način užival v svojih najljubših vsebinah.


Trenutno že več kot 80 odstotkov Telemachovega omrežja omogoča GIGA hitrosti, stremimo pa k temu, da bi v prihodnje z GIGA omrežjem pokrili vso Slovenijo.


Še hitrejši paketi EON


Veseli smo, da lahko z vami delimo dobro novico, da smo s pomočjo GIGA omrežja nadgradili tudi priljubljene pakete EON, v katerih smo ob nespremenjeni ceni poskrbeli za dvig hitrosti. Ta se je v paketu EON LIGHT tako zvišala s 75 na 100 Mbps, v paketu EON FULL s 150 na 250 Mbps, v paketu EON PREMIUM pa s 300 na kar 500 Mbps. Ob tem smo za nove naročnike pripravili tudi posebno akcijo. Do 31. 7. 2019 je namreč vsak izmed paketov EON prvih 12 mesecev na voljo že za 29,90 EUR mesečno.


Preverite pakete