Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Najlepše praznično  darilo je tisto iz srca Najlepše praznično  darilo je tisto iz srca Najlepše praznično  darilo je tisto iz srca Najlepše praznično  darilo je tisto iz srca

Najlepše praznično darilo je tisto iz srca

Nazaj na Novosti
People

| 01.12.2022. 14:22:46

Najlepše praznično darilo je tisto iz srca

Zakorakali smo v najbolj vesel mesec v letu. Medtem, ko nas že grejejo praznične pesmi in luči, številni že razmišljamo, kako bomo obdarili svoje najdražje ali pa razveselili sebe. Pokukajte v Telemachovo praznično ponudbo telefonov, ki vam prinaša prihranke do kar 240 €, zraven pa prejmete še Shoppster bon v vrednosti 20 €. 

•   Samsung Galaxy A53 5G, A04s 5G, S22 5G, Z Flip 4 5G,
•   Xiaomi 12 Lite in Redmi Note 11 Pro 5G;
•   ter Honor 70 5G.

Ob nakupu telefona Samsung Galaxy S22 ali Z Flip 4 5G vas čaka še posebno presenečenje - tablični računalnik Samsung Galaxy TAB A8! Za prejem zadostuje registracija na strani https://tmsi.si/ufdBr. Poskrbite za nepozabna darila in se prepustite prazničnemu veselju!

Registrirajte se v Shoppster Smart Connect in izkoristite Shoppster bon za praznične nakupe!

Registracija v program zvestobe je enostavna. Na shoppster.si pri registraciji v Shoppster Smart Connect uporabite podatke, s katerimi se vpisujete v svoj uporabniški račun na naročniškem portalu Telemach. Če uporabniškega računa Telemach še nimate, pa se lahko vpišete s številko kupca in pogodbe. 

Za pomoč o postopku registracije v Shoppster Smart Connect preberite dokument, ki se nahaja tukaj.

Vaš Telemach