Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 11.07.2022. 11:41:00

Najboljši slovenski nogometni klubi so pripravljeni na novo sezono 2022/2023 Prve lige Telemach

Nova sezona elitne slovenske nogometne lige Prve lige Telemach je pred vrati. Predstavniki vseh desetih članov Prve lige Telemach so v Mariboru predstavili pričakovanja pred sezono, v kateri bo glavni kandidat za naslov Maribor, ki tudi brani lovoriko, toda kot se je izkazalo v zadnjih sezonah, lahko še marsikdo poseže v boj za evropska mesta.

Bodite pozorni na Telemachove nagradne igre, saj bomo podelili kar nekaj zelo privlačnih nagrad, denimo uradno nogometno žogo Prve lige Telemach, nogometne drese klubov Prve lige Telemach, vstopnice za ogled tekem ipd. Že zdaj pa se lahko vaši prijatelji in znanci, skupaj z vsemi drugimi nogometnimi navdušenci, potegujejo za brezplačne vstopnice v naši nagradni igri.

Sezono 2022/23 bosta v petek, 15. 7. 2022, ob 20.15 odprla Koper in Tabor Sežana, uvodni krog pa prinaša še tekme: Domžale – Celje, Maribor – Radomlje, Olimpija – Mura in Gorica – Bravo.

Kot že veste, lahko Telemachovi naročniki vse tekme spremljajo tudi v televizijskih prenosih na programih Sportklub in Šport TV.

Prepričani smo, da je pred nami še ena zelo vznemirljiva sezona, zato vabljeni k spremljanju Prve lige Telemach 2022/23!

Koledar tekem najdete tukaj.