Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 04.08.2022. 06:56:17

Najboljši kino doma ali na prostem boste našli samo pri Telemachu!

Naš Video klub z več kot 24.500 naslovi bo avgusta postal še bogatejši, saj v vaš dom ali na vašo najljubšo pametno napravo prihajajo nove uspešnice.

Ljubitelji po vsem svetu priljubljene serije Igra prestolov nestrpno pričakujejo 22. avgust, ko je napovedana svetovna premiera nove uspešnice serije Zmajeva hiša. HBO OD in HBO Max ekskluzivno prinašata 10 epizod, posnetih po romanu Ogenj in kri Georgea R. R. Martina, ki govori o Hiši Targaryen. Dogajanje v seriji je postavljeno 200 let pred zgodbo iz slavne serije Igra prestolov.

Cinestar Premiere Plus predstavlja novi film hollywoodskega zvezdnika Nicolasa Cagea z naslovom Svinja, ki bo v Video klubu EON na voljo 22. avgusta. Nicolas Cage v filmu prevzame vlogo osamljenega gobarja, ki živi s svojo svinjo, izurjeno za iskanje tartufov. Njegov vsakdan pokvari nenavadna ugrabitev, ko mu neznani napadalec ugrabi žival. Nato se poda na lov, ki ga ne smete zamuditi.

Za ljubitelje zgodb o družbenih spremembah in priložnostih, ki so spreminjale svet v 70. letih prejšnjega stoletja, Pickbox Now avgusta prinaša premiero nove serije Mogotci. Ta spremlja skupino najboljših prijateljev, ki živijo svoje deskarske sanje na s soncem obsijanih avstralskih plažah. Vznemirljiva serija je postavljena v čas spolne revolucije in velikih družbenih sprememb ter ujame edinstven trenutek preloma.

Samo s Telemachom uživajte v Video klubu ter z aplikacijo EON kjerkoli in kadarkoli glejte najboljše vsebine!