Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 24.02.2020. 00:00:00

Nadgradnja digitalne programske sheme

Uporabnike obveščamo, da bomo v torek, 25. 2. 2020 na območju Lendave, Črenšovcev, Odrancev in Velike Polane poenotili programsko shemo EON ter v shemo EON dodalikar 5 NOVIH programovM1, M2, M4, M5 in Duna TV.
Kaj prinaša nova shema EON?

  1. Programi so razvrščeni v 9 žanrskih sklopov, kot so Domači, Filmski, Otroški, Športni in drugi, ki se začenjajo na programskih mestih 1, 100, 200, 300 … Na ta način boste lažje iskali programe znotraj posameznih žanrskih sklopov.  1. Ker sledimo standardom predvajanja vsebin v visoki kakovosti, bodo programi, ki so bili sedaj v shemi podvojeni v standardni in visoki ločljivosti HD, odslej vidni samo še v ločljivosti HD. Najbolj gledane slovenske programe boste lahko sedaj spremljali na prvih programskih mestih v ločljivosti HD. V shemi D3 so se programi v ločljivosti HD nahajali od 165 programskega mesta naprej, zato mnogi naročniki niso vedeli, da so v Telemachovi programski shemi na voljo programi v ločljivosti HD.


Pomembno!
Vsi programi, ki ste jih do sedaj spremljali v programski shemi, še naprej ostajajo v shemi, zamenjala se bodo programska mesta in frekvence. To pomeni, da ob vklopu televizorja na nekaterih programih ne bo slike (črn zaslon). Da boste lahko programe še naprej spremljali, boste morali ponovno zagnati iskanje programov. Postopek njihove nastavitve je odvisen od sprejemnika, ki ga uporabljate, podrobna navodila pa si lahko ogledate tukaj.
Za lažji prehod na shemo EON in pregled programskih mest posameznih programov si oglejte programsko shemo EON.
Za dodatne informacije in naročilo menjave sprejemnika nas pokličite na 070 700 700.
Želimo vam obilo veselja ob spremljanju Telemachove bogate programske sheme.