Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Na televizijske ekrane se s 3. sezono vrača Poldark Na televizijske ekrane se s 3. sezono vrača Poldark Na televizijske ekrane se s 3. sezono vrača Poldark Na televizijske ekrane se s 3. sezono vrača Poldark

Na televizijske ekrane se s 3. sezono vrača Poldark

Nazaj na Novosti
People

| 03.04.2019. 00:00:00

Na televizijske ekrane se s 3. sezono vrača Poldark

Gledalce je že lani na kanalu Epic Drama navdušila dramska serija Poldark, ki je bila večkrat nagrajena, podirala rekorde po vsem svetu in med izvirnim predvajanjem pred male zaslone privabila več kot pet milijonov Britancev.


V tej izredno priljubljeni seriji v glavni vlogi spremljamo Rossa Poldarka (Aidan Turner) in njegovo ženo Demelzo (Eleanor Tomlinson). Ross je lastnik rudnikov kositra v Cornwallu, vendar mu življenje ne teče povsem gladko. Uničiti ga želi pohlepni in prevzetni George Warleggan, v Cornwallu pa je vse prej kot mirno.


V tretji sezoni, ki se na kanalu Epic Drama prične v ponedeljek, 8. aprila, ob 21.00, je dogajanje postavljeno v leto 1794, nad Veliko Britanijo pa visita vojna in revolucija. George Warleggan nadaljuje z gradnjo svojega imperija in s prizadevanji, da bi uničil Poldarkove. Medtem ko v Nampari krpata svoj odnos, si Ross in Demelza prizadevata ohraniti mir in se za vselej oddaljiti od Georga, toda prihod Demelzinih bratov kmalu prelomi krhko premirje in Ross se mora vprašati, kako dolgo še lahko mirno opazuje Georgeev neoviran vzpon.Sodelujte v nagradni igri


3. sezono serije Poldark lahko na programu Epic Drama ob 21.00 spremljate vsak delovnik od ponedeljka, 8. aprila. Če ste uporabnik Facebooka, lahko sodelujete tudi v nagradni igri na našem Facebook profilu in si z malo sreče priigrate zanimive Poldarkove nagrade.