Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 25.10.2021. 22:00:00

Na mah si oglejte dolgo pričakovano serijo Hudi časi

V Video klubu si v istoimenskem katalogu naenkrat, brez prekinitev in oglasov oglejte vseh 15 epizod serije Hudi časi.
Serija je nastala po znanem romanu Dobrice Ćosića in spremlja zgodbo družine Katić, ki v obdobju med obema vojnama živi v Beogradu. Bogdan Dragović (Goran Bogdan) se je vrnil iz tujine in poskuša zaradi sina Vladimirja spet vzpostaviti stike s Komunistično partijo, iz katere je bil izključen.
Avtor in izvršni producent serije je Goran Šušljik, režiser pa Ivan Živković, oba pa sta sodelovala pri seriji Koreni. Liki iz družine Katić so zaživeli skozi igro izjemne igralske zasedbe, ki jo sestavljajo Goran Bogdan, Žarko Laušević, Nada Šargin, Nebojša Dugalić, Boris Isakovič, Nataša Ninković, Pavle Mensur, Isidora Simijonović in mnogi drugi.
Telemachovi naročniki si lahko serijo ogledate na platformah EON in D3, tako da storitev aktivirate za samo 6,90 EUR na portalu Moj Telemach, na Telemachovem prodajnem mestu ali s klicem v kontaktni center.
Celotna sezona serije bo za ogled na voljo 30 dni od trenutka aktivacije storitve.
Vsi, ki serije rajši gledajo na bolj tradicionalen način, bodo lahko serijo spremljali na programu Nova S, kjer bo od ponedeljka do četrtka ob 21.30 vsak dan na sporedu po ena nova epizoda.