Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 28.07.2019. 22:00:00

Možnosti poletnih prihrankov pri fiksnih in mobilnih storitvah

Telemach je v poletnih mesecih pripravil posebne akcijske ponudbe tako na področju fiksnih kot tudi mobilnih storitev. Na vse EON pakete namreč velja ekskluzivna ponudba – kar 50 % ugodnejša naročnina v prvem letu vezave, ob hkratni sklenitvi fiksnih in mobilnih storitev pa uporabniki prvih 12 mesecev uživajo tudi v brezplačni naročnini na izbrani mobilni paket iz družine VEČ. Poletje bo tako z uporabo Telemachovih storitev še bolj sproščeno in brezskrbno, predvsem pa ugodno.
Telemach niti v najbolj toplem obdobju leta ne skopari z vročimi ponudbami. Fiksni paketi EON, ki jih poganja največje GIGA omrežje v Sloveniji, so sedaj novim in obstoječim naročnikom ob sklenitvi novega naročniškega razmerja prvih 12 mesecev na voljo po prepolovljeni ceni. Najbolj priljubljeni programi v HD ločljivosti, ogled vsebin za do 7 dni nazaj na vseh programih, dostop do največjega Video kluba z več kot 16.000 priljubljenimi filmi in serijami ter ustvarjanje lastnih seznamov programov. Pakete EON si lahko po polovični ceni prvih 12 mesecev naročniškega razmerja zagotovite vse do 31. avgusta 2019 v Telemachovi spletni trgovini ali v poslovalnicah po vsej Sloveniji. Telemach je do konca avgusta odprl vse programske sheme, kar pomeni, da lahko uporabniki spremljajo prav vse TV programe brez dodatnih stroškov.
Leto dni brezplačne naročnine za telefon
Posebne ugodnosti uporabnike čakajo tudi na področju mobilnih storitev. Do konca avgusta namreč ob hkratni sklenitvi fiksnih in mobilnih storitev pri Telemachu uporabniki prejmejo 12 mesecev brezplačne naročnine na izbrani mobilni paket družine VEČ.
Mobilni paket NAJVEČ omogoča neomejeno komuniciranje, saj poleg neomejene količine podatkovnega prenosa zagotavlja tudi neomejeno količino klicev in sporočil v vsa omrežja, omogoča pa tudi 100 minut brezplačnih klicev iz Slovenije v omrežja znotraj Evropske unije, kar morajo uporabniki konkurenčnih storitev plačevati po rednem ceniku klicev v tujino. Pri združitvi mobilnih in fiksnih storitev pod eno streho 12 mesecev brezplačne naročnine velja tudi v paketu ŠE VEČ in VEČ.
Vsi Telemachovi mobilni paketi vsebujejo tudi že v ceno vključene dodatne storitve UNIFI in UNIFI Travel, ki zagotavljajo brezplačno uporabo največje Wifi mreže na svetu. Poleg tega naročniki uživajo tudi v spremljanju mobilne televizije EON, ki jo Telemach kot edini na slovenskem trgu že ponuja v sklopu redne ponudbe storitev v mobilnih paketih.