Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 07.08.2020. 00:00:00

Mobilna poslovalnica je ponovno z vami

Za vas imamo odlično novico.


Tudi letos vas bomo obiskali v bližini vašega doma. Ker se želimo vsem, ki v svoji bližini nimate Telemachovega prodajnega mesta, še bolj približati, vam obisk, svetovanje in nakup novega telefona ter storitev omogočamo kar pred vašim pragom.


Vsak zadnji dan obiska v vašem kraju bomo zaključili s pestrim in zabavnim programom, skozi ves čas obiska v vašem kraju lahko sodelujete tudi v VELIKI NAGRADNI IGRI za električni skiro, mobilni telefon Xiaomi, pametno uro Huawei in ostale privlačne nagrade.


Vsi, ki boste v mobilni poslovalnici sklenili mobilno naročniško razmerje, boste deležni še posebne ugodnosti: prvih 6 mesecev 100 % popusta na naročnino na paketa ŠE VEČ in NAJVEČ.


Mobilni paketi družine VEČ med drugim vključujejo tudi do NEOMEJENO prenosa podatkov, od tega do 10,5 GB med gostovanjem v EU, storitvi UNIFI in UNIFI TRAVEL ter televizijsko platformo najnovejše generacije EON.


Povežite se v Telemachovo družino in komunicirajte že od 6,40 EUR na mesec.


Telemachovi družinski popusti na pakete VEČ vam omogočajo, da povežete do štiri uporabnike mobilne telefonije, ki imajo enak stalni naslov. Vsak od družinskih članov lahko izbere svoj želeni paket družine VEČ, povezane storitve pa vsem članom omogočajo nižjo mesečno naročnino. Izberite kombinacijo paketov, ki najbolj ustreza potrebam vaše družine.


Obiščite nas.


Telemachova mobilna poslovalnica bo s svojim delovanjem pričela 10. avgusta na Dobu (Vir pri Domžalah) in se bo iz kraja v kraj selila predvidoma do sredine oktobra, v vsakem kraju pa bo ostala 5-6 dni.


Vsi kraji, kjer bo gostovala Telemachova mobilna poslovalnica, bodo vnaprej najavljeni po posameznem kraju na spletni strani mobilne poslovalnice: http://www.telemach.si/mobilna/mobilna-poslovalnica.