Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 04.11.2019. 00:00:00

Mednarodno priznana serija Svet v plamenih premierno na programu Epic Drama

Svet v plamenih, mednarodno priznana zgodovinska dramska serija večkrat nagrajenega scenarista Petra Bowkerja ekskluzivno prihaja na spored programa Epic Drama. Premierno bo predvajana 10. novembra 2019, na sporedu pa bo vsako nedeljo ob 21. uri. 


Prva sezona v sedmih enournih epizodah predstavi prva leta vojne, ki se začnejo z nemško invazijo Poljske (septembra 1939) in končajo z bitko za Britanijo. Ta napeta, čustvena in odmevna drama iz povsem nove perspektive prikaže človeške usode med enim najbolj ključnih in prelomnih dogodkov v zgodovini dvajsetega stoletja. V zvezdniški zasedbi serije so oskarjevka Helen Hunt, dobitnik nagrad emmy in bafta Sean Bean, ter nominiranka za oskarja in dobitnica nagrade Olivier, Lesley Manville.


V seriji tako spoznamo Harryja, mladega angleškega prevajalca, ki ostane ujet v Varšavi na pogajanjih z nacisti in poskuša svojo poljsko ljubico Kasio spraviti iz države, Lois, dekle, ki ga čaka doma, ter mladega manchestrskega tovarniškega delavca, ki izkoristi vse priložnosti vojne, da bi si izboljšal življenje. Tu so tudi Nancy, ameriška vojna dopisnica, ki ni srečna, če ne ogroža svojega življenja, in družina Rossler v Berlinu, ki je v skrbeh za sina pri vojakih ter pripravljena narediti vse, da bi hčerko s posebnimi potrebami zaščitila pred nameni vladajočih nacistov.Sodelujte v nagradni igri


Če ste uporabnik Facebooka, lahko sodelujete tudi v nagradni igri na našem profilu na omrežju Facebook in si z malo sreče priigrate dve vstopnici za Park vojaške zgodovine v Pivki, knjigo In ljubezen tudi ali knjigo Zadnja bitka.


Srečno!