Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Nazaj na Novosti
People

| 16.05.2023. 08:40:10

Marquee TV: vrhunske pretočne kulturne in umetniške vsebine so sedaj na voljo v Telemachovem Video klubu

Marquee TV, vodilni ponudnik pretočnih vsebin z uprizoritvenimi umetnostmi, je od 16. maja 2023 na voljo v Telemachovem Video klubu. Novo partnerstvo bo uporabnikom vodilne platforme za pretočne vsebine EON zagotovilo dostop do širokega izbora vrhunskih vsebin Marquee TV, vključno s klasično in sodobno glasbo, opero, baletom ter sodobnim plesom, gledališkimi predstavami in dokumentarnimi filmi.

Marquee TV v katalog z video vsebinami na zahtevo prinaša zbirko vrhunskih predstav priznanih izvajalcev in ansamblov, kot so Royal Shakespeare Company, Balet pariške Opere, Angleški nacionalni balet in Kraljeva operna hiša. Marquee TV z zbirko več kot 400 produkcij in naslovov, ki jih mesečno posodablja, je obvezen za ljubitelje uprizoritvenih umetnosti po vsem svetu.

Vsi Telemachovi naročniki lahko do 15. junija uživajo v katalogu Marquee TV v Video klubu brez doplačila.

Po preizkusnem obdobju bo Marquee TV vključen v pakete EON Premium in pakete Total TV Premium. Storitev bo vključena tudi za vse obstoječe in nove naročnike paketa EON Full s pogodbeno vezavo 24 mesecev. Uporabnikom vseh drugih paketov z dostopom do platforme EON bo storitev na voljo kot dodatni paket po ceni 8,99 EUR na mesec. 

Marquee TV je v delni lasti skupine United Group, vodilnega telekomunikacijskega in medijskega operaterja v jugovzhodni Evropi, v okviru katerega posluje tudi Telemach Slovenija.

Za več informacij obiščite www.telemach.si/marquee-tv/.