Mjesečno trošak: 120,00 €/M

Odmah plaćaš uređaj: 300,00 €/M

Marca nove sezone in uspešnice v ponudbi Video kluba Marca nove sezone in uspešnice v ponudbi Video kluba Marca nove sezone in uspešnice v ponudbi Video kluba Marca nove sezone in uspešnice v ponudbi Video kluba

Marca nove sezone in uspešnice v ponudbi Video kluba

Nazaj na Novosti
People

| 04.03.2019. 00:00:00

Marca nove sezone in uspešnice v ponudbi Video kluba

Telemachov Video klub z 12 katalogi in 14.000 naslovi marca z novimi sezonami priljubljenih serij postaja še bogatejši.


Izkoristite priložnost, da si v Pickboxu na enem mestu pogledate vse epizode prve sezone priljubljene serije Umori po abecedi z legendarnim Johnom Malkovichem, ki sloni na istoimenskem romanu Agathe Christie.


Za vse ljubitelje zgodovinskih zgodb je tu Poldark. Dogajanje te britanske zgodovinske serije je postavljeno v 18. stoletje in spremlja Rossa Poldarka, ki se po ameriški revoluciji vrne domov in si prizadeva z novimi poslovnimi podvigi svoje življenje postaviti nazaj na noge. Vse epizode te priljubljene serije si lahko ogledate v katalogu Epic Drama.


Z Video klubom lahko iz Velike Britanije skočite v brutalni in skrivnostni svet Vikingov. V katalogu Pickbox vas premierno čaka peta sezona priljubljene serije Vikingi, ki spremlja Ragnarja Lothbroka, vojščaka in kmetovalca, ki si želi raziskati in napasti oddaljene obale na drugi strani oceana.


Vsebine iz Video kluba si lahko kadarkoli in brez oglasov ogledate na kateremkoli zaslonu - televizorju, prenosniku, tablici ali telefonu. V Video klubu lahko poiščete želeno vsebino in jo začnete gledati na eni napravi ter nadaljujete na isti ali na drugi ter vsebino po želji začasno zaustavite. Vse to vam je na voljo doma ali drugod prek aplikacije EON.


Vstopite v Video klub in uživajte v vseh ugodnostih, ki jih prinaša!